Rezultate te kerkimit per termin: +Ankesa

Total: 6369
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:23.292Z

Ankesa, ankesa dhe baltë.

Nga Sonila Alushi E kam bërë dhe unë, kot të them. Shkoja ato vitet e para në Shqipëri e gjithçka më dukej më skëterrë se çe kisha lënë. Kjo, pak sepse kisha ikur gjithë mllef, për faktin që vendi im më detyroi të zija krahët e të kërkoja strehim gjetkë e ai mllef smë kis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:30.715Z

Zgjedhjet në Ferizaj - 54 ankesa

Në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), për zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunën e Ferizajt janë deponuar 54 ankesa.Shukri Sylejmani, kryesues i Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, tha për Radion Evropa e Lirë se ato përfshijnë ankesat e fushatës parazgjedhore

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:50.786Z

13 ankesa në PZAP

Nga Express më 31 janar 2011 në ora 19:44 Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) deri në orën 15.00 të ditës së hënë ka pranuar gjithsej 13 ankesa nga subjektet politike dhe kandidatët e tyre për deputetë, lidhur me rezultatet përfundimtare të shpallura nga Komisioni Qen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.760Z

Pa ankesa në Prizren

Komisioni Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (KZAP) nuk ka marrë asnjë ankesë lidhur me raundin e tretë zgjedhor për kryetar të Komunës së Prizrenit, i mbajtur më 31 janar. Ndërkaq, për procesin zgjedhor në Komunën e Lipjanit, në KZAP janë deponuar tetë ankesa, katër prej të ci

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.032Z

KSHC 179 ankesa administrative

Komisioni i Sherbimit Civil ka shqyrtuar gjithsej 179 ankesa per vitin 2010. Ne raportin vjetor te tij evidentohet se jane paraqitur 96 ankesa nga nepunes civile te administrates qendrore kryesisht Ministria e Drejtesise dhe ajo e Arsimit. Nderkohe qe 37 ankesa te tjera kane qene nga nepunes te ad

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.711Z

PZAP ka pranuar 60 ankesa

Sot në ora 15 ka skaduar afati për ankesa të partive politike lidhur me zgjedhjet e 8 qershorit. Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka pranuar 60 ankesa. Të gjitha ankesat që do të paraqiten në PZAP duhet të zgjidhen brenda 72 orësh. Pas k&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.357Z

Tenderët, dyfish ankesa nga bizneset

Bizneset kanë rritur shqetësimet rreth mënyrës së bërjes së tenderëve, duke u ankuar pranë Agjencisë së Prokurimit Publik për shkelje të afateve, fondit limit etj. Në raportin e vitit 2009, APP thotë se numri i ankesave u rrit 2 herë më shumë krahasuar me një vit më p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama