Rezultate te kerkimit per termin: +Apo

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:43.180Z

Specialistë apo protagonistë?!

REXHEP MEIDANI Një problem serioz Një ditë para Kongresit të PS-së, në shumë kanale televizive u zhvilluan debate politike-ekonomike. M’u duk se dhe unë, në një mënyrë apo tjetrën, kisha dhënë kontributin tim në nxitjen dhe zhvillimin e tyre, nisur dhe nga një shkrim i një di

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:44.175Z

Kishat apo xhamitë?

Nga Etleva Bragjeçi Nuk di nëse para pushtimit 500-vjeçar turk të parët e mi kanë qenë myslimanë apo të krishterë, por di se që prej qindra vitesh fisi im dhe familja ime janë myslimanë (sunitë). Jam rritur në një familje ku gjyshi i festonte festat fetare (Bajramin e Madh, Bajramin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:15.932Z

Krem apo Botox?

Nga Express më 03 gusht 2011 në ora 20:35 Është një tendencë e viteve të fundit, që kompanitë që prodhojnë produkte kozmetike të deklarojnë se produktet e tyre kanë efekte superiore në raport me procedura të caktuara kozmetike, si p.sh. botoksi. Shpesh reklamat tentojnë t’i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.462Z

Shqiperia apo Partia

Transmetuar me 15032016 - 1531 Nga Ben Blushibr br Nje fjali e imja se zgjedh Shqiperine mbi Partine u kthye ne nje mundesi te re per te me kundershtuarbr br Akoma nuk e kam kuptuar pse me kundershtuanbr br Nese i shtyu nevoja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:48.766Z

Private apo publike?

ARBEN MALAJ Arsim publik apo privat, shërbim shëndetësor publik apo privat, financim buxhetor apo privat, financim të institucioneve arsimore dhe shëndetësore nga buxheti apo kuponë financiarë bazuar në kostot për një nxënës apo një të sëmurë, që u shpërndahen individëve dhe ata

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.458Z

Shqipëria apo Partia

Nga Ben Blushi Një fjali e imja, se zgjedh Shqipërinë mbi Partinë, u kthye në një mundësi të re për të më kundërshtuar. Akoma nuk e kam kuptuar pse më kundërshtuan. Nëse i shtyu nevoja për tu marrë me njeriun dhe jo me idenë, ky ishte rasti për të dëshmuar se ku të çon rendja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:44.997Z

Servilizëm apo kopjim

Një ditë, kur Luigji i XIV-të apo “Mbreti Diell” i Francës, po shpjegonte e shtjellonte fuqinë absolute të mbretërve të mëdhenj, një nga aristokratët e oborrit të tij, disi më i veçantë për natyrën e tij liberale, shprehu dyshimin e tij në këtë lloj

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama