Rezultate te kerkimit per termin: +Arkeolog

Total: 598
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:19.713Z

Shoqata e Arkeologëve Grekë: Monumentet nuk shiten

Shoqata e Arkeologëve Grekë i është referuar, me anë të një komunikate, publikimeve që “edhe një herë tjetër sugjerojnë privatizimin e hapësirave arkeologjike në Greqi”. “Zonat arkeologjike dhe monumentet e vendi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.565Z

Arkeologët gjejnë 1,300 skeleta të njerëzve

Disa argeologë duke gërmuar nën ndërtesën e Universitetit të Kembrixhit kanë hasur në një spital mesjetar të ndërtuar në vitin 1511, ku janë gjetur 1,300 skeletë njerëzish. Ekspertë të shumtë kanë thë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.431Z

Arkeologët besojnë se kanë gjetur varrin e Aleksandrit të Madh

EGJIPT-I konsideruar si çmim i parë për çdo arkeolog të botës, varri i Aleksandrit të Madh, mund të jetë gjetur kohët e fundit nga një grup arkeologësh polakë në Aleksandri të Egjiptit. Arkeologët thonë se kan&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:07.679Z

Arkeologët maqedonas i pengon e kaluara historike shqiptare

Shoqatës Maqedonase për Shkenca Arkeologjike (MAND) i pengojnë pasuritë kulturore dhe të trashëgimisë të shqiptarëve në Maqedoni, duke spekuluar se këto pasuri i takojnë historisë maqedonase dhe se po falsifikohen nga ana e një ko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:11.646Z

Kemal Luci: Pse mungonshoqata e arkeologëve shqiptarë?!

TIRANE- Bashkëpunimin arkeologjik mes Kosovës e Shqipërisë është ndërprerë për shkaqe politike në vitet ’80. Rimëkëmbja e marrëdhënieve me shumë vështirësi ka nisur në vitin 1999, por megjithatë ende

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:42.473Z

Gjirokastër, arkeologë italianëvizitojnë parkun e Antigonesë

Të tjera rreth shkrimit /VIDEO GJIROKASTER - Parku Arkeologjik i Antigonesë vijon të mbetet një nga sitet arkeologjike më të preferuara nga vizitorët e huaj. Më shumë se 40 anëtarë të shoqatës së arkeologëve italian&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:54.424Z

Greqi, arkeologët zbulojnëhyrjen me mozaik në varrin antik  

Të tjera rreth shkrimit FOTO GREQI - Arkeologët në Greqinë Veriore, provincë e Maqedonisë, kanë hapur hyrjen e varrit masiv antik Maqedonas duke zbuluar muret me detaje të veçanta

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama