Rezultate te kerkimit per termin: +Arsimi

Total: 7127
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.712Z

Arsimi fillor behet 6 vjet, futet "arsimi i mesem i larte" Luljeta Ndoka

"Mosregjistrimi dhe mungesat e paarsyeshme te femijes ne mesim per me shume se 25 per qind te oreve mesimore gjate nje viti shkollor vleresohen si rast i neglizhences prinderore dhe trajtohen ne perputhje me ligjin "Per mbrojtjen e te drejtave te femijes" Ndryshon struktura e arsimit parauniversitar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:19.900Z

Berisha Prioriteti yne arsimi

Kryeministri Sali Berisha deklaroi në Elbasan se në këto 7 vite Qeveria ka treguar vëmendjen e saj tek arsimi. "Mësuesit e vitit parashkalloro në 2005 paguheshin sa gjysma e rrogës aktuale. Rritja e pagave në arsim do të vijojë për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:58.373Z

Tafaj: Arsimi profesional të jetë privat

Qëndrimi MASH po përgatit ligjin e ri për këtë çështje, që krijon bazën e financimit të formimit profesional Arsimi profesional do të shndërrohet shumë shpejt në një biznes privat në fushën e edukimit. Ministria e Arsimit është shndërruar edhe në nxitësen kryesore të idesë s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.427Z

Arsimi, probleme me korrupsionin

13/05/2010 Ritmet e korrupsionit siç duket variojnë nga fuqia e agjencive ligjzbatuese që kanë për detyrë ta ndalojnë atë. Kësisoj, arsimi qëndron në majën e kësaj piramide gjigande e kanceroze për shoqërinë shqiptare. Burime të rezervuara pranë policisë së shtetit thanë se akt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:18.862Z

Arsimi si tregues i dështimit

Geraldo Durda Një situatë alarmante është në arsimin universitar ku konkurrenca për të hapur universitete mundësisht në çdo katund tani është kthyer në anekdotë. Po ke pesë lekë dhe dy dhoma e një kuzhinë, shko dhe bli një licencë dhe ja hodhe. Pesë studentë vitin e parë, shta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.596Z

Arsimi profesional ndryshon serish ligji

Korniza e kualifikimeve si sistemi universitar. Ofron tre nivele dhe pergatit per tregun e punes Gati nje vit pas miratimit te ligjit per arsimin profesional Ministria e Arsimit dhe Shkences e sheh te nevojshme te nderhyje serish. Jane nje sere perkufizimesh e detajesh te ligjit te meparshem te ci

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:20.048Z

Arsimi prioritet i qeverisë

03-03-2013 / Gazeta 55 Berisha: Rritëm rrogat e mësuesve dhe shtrimë internetin në 2 mijë shkolla "Arsimi është çështje serioze", - thekson shefi i qeverise. Këtë e kemi faktuar, shkruan ai, me mbajtjen e premtimeve. “Rritem 120 d

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama