Rezultate te kerkimit per termin: +Arteve

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.740Z

Krijohet Universiteti i Arteve

Akademia e Arteve tashme do te jete Universiteti i Akademise se Artave - kete ka vendosur Keshilli i Ministrave ne mbledhjen e dites se sotme. Vendimi thote se krijohet Universiteti i Arteve UART si institucion publik i arsimit te larte nepermjet riorganizimit te Akademise se Arteve. UART-ja do te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.494Z

Hapet Qyteti i arteve

Rektorati i Akademise se Arteve ka nisur zbatimin e nje programi ambicioz me qellim realizimin e projekteve artistike te studenteve te sapodiplomuareve dhe personelit akademik te saj. Programi titullohet Qyteti i arteve permban nje fond prej 14 milione lekesh te akorduara nga qeveria.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:45.511Z

Art studentor ne qytetin e Arteve vjen ne Akademine e Arteve

Art studentor ne qytetin e Arteve eshte quajtur ekspozita e piktures e shfaqur ne galerine Fap te Akademise se Arteve. Te kuruara nga pedagogu Ermir Hoxha ne syte e publikut jane shfaqur 60 piktura te realizuara nga 20 studente te Akademise. Sipas Hoxhes idete e hedhura ne tablote e prezantuara j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.499Z

Malaj: Përvoja ime i duhet Arteve

Profesor Petrit Malaj prezanton platformën për kreun e Akademisë së Arteve Ta kthejmë Akademinë e Arteve në një qendër të rëndësishme kombëtare të prodhimit dhe promovimit të vlerave dhe mendimit artistik. Ky është slogani me të cilin Petrit Malaj, kandidati për Rektor të Akade

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:42.479Z

Emertimi i Universitetit te Arteve

Pak muaj më parë me vendim të Këshillit të Ministrave u vendos ndryshimi i emërtimit nga Akademi nëUniversiteti i Arteve. Por ku konsiston ky ndryshim i këtij institucion themeluar që më 1966-n? Në një intervistë për “AB

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.432Z

Filmat sprovë në Akademinë e Arteve

Akademia e Arteve ka vendosur t’u hapë dyert drejt publikut edhe studentëve të degës Regji dhe Televizion. Në kuadër të qytetit të Arteve, kjo Akademi do të shfaqë në sallën e madhe të Akademisë së Arteve 12 filma të shkurtër të studentëve të saj për publikun. Ky aktivitet ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.820Z

Studentët e Arteve, ekspozitë plastike

 Nuk ka më kufij. Artet janë shkrirë me njëri-tjetrin dhe artistët kanë shumë më tepër mundësi. Kjo është mundësia që u është dhënë studentëve të Fakultetit të Arteve Pamore, në ekspozitën që hapet sot. Sipas organizatorëve “që me ndërhyrjet Dadaiste të fillim

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama