Rezultate te kerkimit per termin: +Autoriteti +Mbikqyres +Financiar

Meta: total 7 / total_found 7 / time 0.000 / keyword[0] autoriteti / docs[0] 8813 / hits[0] 12824 / keyword[1] mbikqyres / docs[1] 203 / hits[1] 357 / keyword[2] financiar / docs[2] 26815 / hits[2] 40193 /
No Pic available
 • 2012-03-06

Makinat Autoriteti Mbikqyres mbeshteti rritjen e sigurimit

AMF nepermjet nje note zyrtare ka bere te ditur dje se pranon nderhyrjen ne tregun e sigurimeve por nje gje te tille e ka bere ne te mire te qytetareve dhe subjekteve kliente te kompanive qe operojne ne kete treg. Qe nga fillimi i ketij muaji eshte vene re me shqetesim nje rritje e menjehershme dhe

No Pic available
 • 2011-04-21

Pasuritë, emrat e 188 zyrtarëve që do të hetohen

Hetim për 188 zyrtarë, nga gjithsej 4692 që kanë deklaruar pasurinë. Mes tyre janë 7 deputetë, 3 ambasadorë, 44 tatimorë e doganierë, 22 gjyqtarë, 14 prokurorë dhe mbi 20 kryetarë komunash.Vendimi për kontrollin e plotë për deklarimin e pasurisë dhe konfliktin e interesave u realizu

Pese studente tek Vodafone Albania
									
							
				
					
			
							
					
						
				
							
				
					
			
						
			
			


 
  
  1
  2
  3
  4
  5
 
 
  11 vota 

		
					
				
					e premte 25 qers
 • 2010-09-07

Pese studente tek Vodafone Albania 1 2 3 4 5 11 vota e premte 25 qers

Studentet me te talentuar shqiptare kane fituar mundesine per te qene pjese e stafit te Vodafone Albania. Nen siglen e projektit Zbuloni Vodafone kjo kompani pas 400 palikimeve ka perzgjedhur 17 studente pese prej te cileve do te deklarohen fitues pas nje konkursi qe organizon Vodafone.

Zbatimi i ligjit per energjine
									
							
				
					
			
							
					
						
				
							
				
					
			
						
			
			


 
  
  1
  2
  3
  4
  5
 
 
  9 vota 

		
					
				
					e premte 25 qershor 2
 • 2010-09-07

Zbatimi i ligjit per energjine 1 2 3 4 5 9 vota e premte 25 qershor 2

Zbatimi i kuadrit ligjor rajonal per energjine eshte diskutuar ne parlamentin shqiptar. Sekretariati per komunitetin rajonal te energjise ka zhvilluar nje vork shop me deputete te komisionit paralamentar te veprimtarive prodhuese dhe drejtues te sektorit shqipatar te energjise. Siguria e furnizimit

Kerkime per nafte ne jug te vendit
									
							
				
					
			
							
					
						
				
							
				
					
			
						
			
			


 
  
  1
  2
  3
  4
  5
 
 
  14 vota 

		
					
				
					e enjte 24 qersh
 • 2010-09-05

Kerkime per nafte ne jug te vendit 1 2 3 4 5 14 vota e enjte 24 qersh

Kompania amerikane Skay Petroleum ka marre persiper te kerkoje nafte ne te gjithe jugun e Shqiperise. Marreveshja koncensionare per kerkimin me nje afat kohor 5 vjecar eshte nenshkruar ne ministrine shqiptare te Ekonomise. Lexo te plote ...

Bulqize pezullohen 7 leje minerare
									
							
				
					
			
							
					
						
				
							
				
					
			
						
			
			


 
  
  1
  2
  3
  4
  5
 
 
  9 vota 

		
					
				
					e premte 25 qersh
 • 2010-09-05

Bulqize pezullohen 7 leje minerare 1 2 3 4 5 9 vota e premte 25 qersh

Ministria e ekonomise pezullon 7 leje te shfrytezimit minerar ne zonen minerare te Bulqizes. Drejtori i burimeve natyrore ne kete Ministri Dritan Ylli tha se vec pezullimeve ministri ka firmosur edhe kufizime per zonat e shfrytezimit per 5 leje te tjera. Sipas tij keto masa jane ndermarre per te gar

No Pic available
 • 2008-05-27

Pasuria, hetim 152 zyrtarëve

Inspektorati i Deklarimit të Pasurive do të hetojë deklaratat e 152 zyrtarëve, duke përfshirë 4 deputetë të Kuvendit. BLEDAR HOTIKjo sipas drejtuesve të ILDKP-së, e cila është faza më e rëndësishme dhe më e detajuar e hetimit investigativ që kryen institucioni për pasuritë e