Rezultate te kerkimit per termin: +Autoriteti +Ujor

Total: 29
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:47.107Z

Shqipëria ndahet në 6 basene ujore

Përveç ndarjeve territoriale me kufij, Shqipëria ka edhe kufij ujor. Territorit i Republikës së Shqipërisë ndahet në gjashtë basene ujore. Qendrat e këtyre baseneve, sipas një vendimi të qeverisë të marrë sot, janë si më poshtë: a) Baseni ujor Drin-Bunë, me qendër në Shkodër;

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:12.767Z

Thatësira në SHBA

Pjesa jugperëndimore e Shteteve të Bashkuara është duke përjetuar thatësirën më të ashpër të 15 viteve të fundit. Është duke rrezikuar furnizimin me ujë për 40 milionë njerëz dhe për më tepër se 2 milionë hektarë toke bujqësore. Një ndër pionerët e kursimit të ujit në r

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.432Z

VENDIM PЁR DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NЁ VENDIMIN NR.1, DATЁ 10.1.2007, TЁ KЁSHILLIT TЁ MINISTRAVE, “PЁR MIRATIMIN E RREGULLAVE PЁR PROKURIMIN PUBLIK”, TË NDRYSHUAR

V E N D I M PЁR DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NЁ VENDIMIN NR.1, DATЁ 10.1.2007, TЁ KЁSHILLIT TЁ MINISTRAVE, “PЁR MIRATIMIN E RREGULLAVE PЁR PROKURIMIN PUBLIK”, Të NDRYSHUAR Nё mbёshtetje tё nenit 100 tё Kushtetut

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.721Z

52 perfaqesues portesh ne projektin Watermode

Autoriteti Portual Durres ne bashkepunim me Portin e Barit do te organizojne ne ambientet e Qendres se Trajnimeve Seminarin e perbashket Transaksional. Porti i Durresit eshte anetar i Projektit Watermode qe prej Janarit 2009 projekt i cili do te vazhdoje deri ne shkurt 2012. Ne kete event do te jene

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.418Z

Qeveria miraton rregullat e reja për prokurimin publik elektronik

Këshilli i Ministrave përcakton procedurën elektronike të prokurimeve Këshilli i Ministrave miratoi gjatë mbledhjes së djeshme rregullat e reja të prokurimit publik elektronik. Drafti i miratuar dje nga qeveria, që së shpejti do të dërgohet për shqyrtim në Komisionin Parlamentar të L

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.169Z

V E N D I M PËR PËRCAKTIMIN E AUTORITETIT KONTRAKTUES, PËR DHËNIEN ME KONCESION TË BURIMIT UJOR Nr.4/1, NË ZONËN UJI I FTOHTË, VLORË, DHE MIRATIMIN E BONUSIT, NË PROCEDURËN PËRZGJEDHËSE KONKURRUESE, QË I JEPET SHOQËRISË

V E N D I M PËR   PËRCAKTIMIN E AUTORITETIT KONTRAKTUES, PËR DHËNIEN ME KONCESION TË BURIMIT UJOR Nr.4/1, NË ZONËN UJI I FTOHTË, VLORË, DHE MIRATIMIN E BONUSIT, NË PROCEDURËN PËRZGJEDHËSE KONKURRUESE, QË I JEPET SHOQ&Eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:30.005Z

Evropa përfshihet nga moti i nxehtë

Evropa vijon të përballet me temperaturat e larta, dhe thatësira. Autoritetet në Toscana të Italisë kanë shpallur gjendjen e emergjencës. Drejtuesi i rajonit, Enrico Rossi ka firmosur shpalljen e emergjencës për ujin e pijshëm. Me këtë dekret, Rossi autorizoi një task forcë në përb

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama