Rezultate te kerkimit per termin: +Autoriteti

Total: 9345
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.045Z

Autoriteti i Konkurrenc

Autoriteti i Konkurrenc

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:12.466Z

Inagurohet Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Kryeministri Berisha mori pjes sot n inaugurimin e Autoritetit Kombtar t Ushqimit. Autoriteti Kombtar i Ushqimit, tha ai, ka nj nga misionet m t rndsishme n vend, sigurin e ushqimit, standardin e ushqimit. Berisha porositi inspektort dhe punonjsit e ktij autoriteti, q t ken shkalln m t lart t eksper

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.776Z

Gati Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

14/07/2009  Brenda korrikut Autoriteti Kombëtar i Ushqimit do të jetë në funksionim brenda muajit korrik. Kjo është një nga sfidat për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Sipas burimeve të Ministrisë së Bujqësisë, krijimi i këtij autoriteti pritet të rrisë sig

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.196Z

Kriza e bukës, Autoriteti i Konkurrencës

Raporti i punës 2007 shkon në Kuvend, gjobat e vendosura. Autoriteti: “Hetim të gjerë në tregun e naftës” Erald Kapri Autoriteti i Konkurrencës, institucioni i pavarur që kryen kontrolle në terren për të ndaluar bllokimin e tregut, ka dërguar në Kuvend raportin vjetor mbi punën e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:43.812Z

Autoriteti dhe Imuniteti

Share Nga Mero Baze   Ndërsa parlamenti po bëhet gati të përfshihet në një debat rreth reformës së imunitetit dhe reformës parlamentare, kryeministri Berisha po përpiqet ti mbajë të ndara dy reformat që kanë të bëjnë në thelb me të drejtën e një përfaqësuesi të populli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.881Z

Autoriteti: BSH rriti barrierat për individët

Autoriteti i Konkurrencës kritikon politikat e BSH në tregun e bonove të thesarit Autoriteti i Konkurrencës doli në konkluzionin se Banka e Shqipërisë ka shtuar gjatë viteve të fundit barrierat për individët që dëshirojnë të blejnë bono thesari, si dhe i sugjeroi të rikthejë skemë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:52.066Z

Gati autoriteti qe do mbikeqyre bankat

TIRAN- Aktiviteti i bankave tregtare te vend do te vihet nen monitorimin e nje tjeter organizmi pervec Bankes se Shqiperise i cili do te kontrolloje praktikat e ndjekura prej tyre ne marredhenie me klientet. Propozimi vjen nga Autoriteti i Konkurrences i cili gjate nje monitorimi ndaj bankave te n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama