Rezultate te kerkimit per termin: +Aviacionit +Civil

Total: 1040
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.021Z

Aviacionit Civil Shqiptar dhe ai Italian nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

U nënshkrua sot memorandumit i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian, ENAC. Memorandumi në fjalë u nënshkrua nga Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, Ervin Mazniku dhe nga Drejtori i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.772Z

Drejtoria e Aviacionit civil tani ent me vetefinancim

TIRANE- Drejtoria e Aviacionit Civil do të kthehet në një autoritet, i cili do të funksionojë si një ent publik, me vetëfinancim, me buxhetin dhe politikën e vet të pagave. Ky institucion do të jetë në varësi të Ministrisë së Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit. Janë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:22.401Z

Siguria e aviacionit civil, Shqipëria plotëson standardet

Sikurse janë të gjithë aeroportet ndërkombëtare të një sigurie të lartë, ashtu edhe aviacioni civil shqiptar po arrin standardet ndërkombëtare të sigurisë. Në këtë kuadër, është krijuar dhe mbledhur sot për herë të parë Komiteti për Sigurinë në Aviacionin Civil. Qëllimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.091Z

Memorandum mes Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar e atij italian

Tiranë, 16 prill, NOA - U nënshkrua sot memorandumit i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian, ENAC. Memorandumi në fjalë u nënshkrua nga drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, Erv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:43.194Z

Ikën Petrit Sulaj, drejtori i Aviacionit Civil

Ylli Manjani: Do të pavarësojmë sektorin e sigurisë ajrore Zamir Alushi Reforma në Aviacionin Civil për të përmbushur kriteret e BE-së, kërkon njerëz të rinj në krye. I pari është larguar drejtori ekzekutiv i Autoritetit të Aviacionit Civil, Petrit Sulaj. Ministri i Transportit dhe I

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:24.881Z

Emërohet drejtori i ri i Aviacionit Civil

Aleksandër Lipivani është emëruar drejtor Ekzekutiv i Aviacionit Civil. Vendimi është marrë sot në mbledhjen e qeverisë, dhe është publikuar në faqen e saj zyrtare. Ai zëvendëson në këtë post Petrit Sulajn. "Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të neni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:50.835Z

Aeroporti i Kukësit i kalon Aviacionit Civil

Udhëzimi Bëhet gati vënia në punë e aerodromit të kategorisë ndërkombëtare Aeroporti i Kukësit bëhet gati për tu vënë në punë. Një udhëzim i përbashkët, i firmosur nga ministri i Financës, Shkëlqim Cani, dhe ai i Transporteve, Edmond Haxhinasto, përcakton se administrimi i Aer

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama