Rezultate te kerkimit per termin: +BPer

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.510Z

Kriza politike në Itali godet rëndë tregjet financiare

Frika mbi trazirat politike të Italisë u përhap në Wall Street pasi tregjet financiare të Evropës u mbyllën me rwnie. Perspektiva e zgjedhjeve të reja dhe mundësia e partive euroskeptike për të forcuar qëndrimin e tyre kanë ngritur shqetësimin për stabilitetin e Eurozonës. Indeksi i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.958Z

Administrata/ Qeveria paguan sherbimet jashte vendit te punes

Trajtimi financiar i punonjesve per perballimin e shpenzimeve te sherbimit behet i diferencuar sipas distances se sherbimit nga qendra e punes. Konkretisht diete ditore e cila per cdo punonjes te derguar me sherbim llogaritetne masen 1000 nje mije leke ne dite kur punonjesi ktheh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.620Z

Gishti tregon henen budallai gishtin

Prej kater ditesh tere arsenali qeveritar i komunikimit eshte mobilizuar rremujshem per te zhurmuar skandalin e videos Meta- Prifti. Nje perpjekje cinike e deshperuarpor edhe e marre per te zhvendosur vemendjen dhe ndjeshmerine e opinionit publik nga filmi te filmuesi nga denoncimi te denoncuesi n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.971Z

Vendime te miratuara ne mbledhjen e qeverise

V E N D I M PEumlR DISA NDRYSHIME NEuml VENDIMIN NR. 234 DATEuml 6.3.2009 TEuml KEumlSHILLIT TEuml MINISTRAVE PEumlR SHPRONEumlSIMIN PEumlR INTERES PUBLIK TEuml PRONAREumlVE TEuml PASURIVE TEuml PALUAJTSHME PRONEuml PRIVATE QE PREKEN NGA NDEumlRTIMI I NEumlNSTACIONIT ELEKTRIK 400/220/110 KV NEuml

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama