Rezultate te kerkimit per termin: +Banka +Qendrore

Total: 5539
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.031Z

Kritikohet Banka Qendrore e Afganistanit

Zyrtarët kundër korrupsionit në Afganistan, kanë kritikuar sot rregullatorët se nuk kanë bërë sa duhet që të parandalojnë keqmenaxhimin fiskal që e çoi bankën kryesore private të vendit para kolapsit. Banka e Kabulit, ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:08.688Z

Banka qendrore amerikane ul interesin

Banka qendrore amerikane Federal Rizerv, uli perqindjen e parase ne minimumin historik nga 0% deri ne 0, 25% sipas nevojave qe do te paraqiten. Me kete levizje te papritur Banka Qendrore amerikane ka zgjedhur te hedhe nje hap me fleksibel qe do t’i lejoje te veproje sipas rrethanave. Gjithashtu kj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.768Z

Banka Qendrore Evropiane, besim për euron

Banka Qendrore Evropiane ka lënë të kuptohet se mund të blejë në  treg të hapur bonot e thesarit të ekonomive në recesion si Spanja dhe Italia, por vetëm pasi këto vende të kenë kërkuar ndihmë financiare. Pas premtimit se Banka Qendrore Evropiane do të bëjë çështë e mundur për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:00.249Z

Banka Qendrore diskuton normat e interesit

Tregjet financiare do të ndjekin këto ditë me vëmendje vendimet e Bankës Qendrore Amerikane pas takimeve sot dhe nesër për të analizuar nëse gjendja ekonomike është përmirësuar dhe nëse duhen rritur normat e interesit. Këto përqindje kanë qenë në nivel rekord të ulët që nga kr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.897Z

Banka Qendrore diskuton me shoqaten e bankave

Banka Qendrore e Shqiperise nisi sot diskutimet me shoqaten e bankave per te thelluar bashkepunimin perballe rrezikut te kredive problematike. Eksperte te te dyja paleve shqyrtuan nje pakete masash per te shmangur rreziqet afatshkurtra ne sistemin bankar. Banka Qendrore dhe shoqata e bankave rane da

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:28.932Z

Banka Qendrore amerikane ul interesat me 0.25 përqind

Banka Qendrore amerikane uli interesat me 0.25 përqind duke i çuar në dy përqind për të ndihmuar stimulimin e ekonomisë. Në një deklaratë që shoqëronte vendimin, banka qendrore tha se kreditë dhe tregu në rënie i shtëpive do të vazhdojnë të ndikojnë mbi ekonominë. Banka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.581Z

Banka Qendrore Amerikane, fitime rekord nga kriza

Uashington, 13 janar, NOA Falë të ardhurave të mbledhura përmes masave urgjente që synonin ta nxirrnin ekonominë amerikane nga kriza e rëndë financiare, Banka Qendrore Amerikane ka arritur që të nxjerrë fitime rekord. Një fakt i tillë pohohet në raportin e këtij institucioni të r

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama