Rezultate te kerkimit per termin: +Banka

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.045Z

Banka

Banka gjermane

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.674Z

Banka Amerikane dhe Banka Italo-Shqiptare shkrihen

Aksioneret e Bankes Amerikane te Shqiperise sh.a. (BASH) dhe aksioneret e Bankes Italo- Shqiptare sh.a. (BISH), finalizuan dje ne mbledhje te vecanta, bashkimin me perthithje te Bankes Italo-Shqiptare sh.a. nga Banka Amerikane e Shqiperise sh.a. Banka e bashkuar do te filloje te ushtroje aktivitetin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.450Z

BIS Banka, kthehet në Veneto Banka Albania

Kushtet e reja të zhvillimeve financiare kërkojnë kujdes më të madh në mbikqyrjen bankare. Guvernatori i Bankës së Shqipërisë shfrytëzoi për të përcjellë në publik këtë mesazh, ceremoninë e ndërrimit të emrit të BIS Banka në Veneto Banka Albania. "Kërkohet një f

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.028Z

Banka amerikane falimenton

Një nga bankat më të mëdha në SHBA, “IndyMac”, me asete prej 32 miliardë dollarësh, u mbyll dje për shkak se nuk mund të shlyente më kërkesat e klientëve që donin të tërhiqnin depozitat e tyre. Ky qe falimentimi më i madh i një banke amerikane që nga viti 1984. Autorite

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.915Z

Banka Europiane ul perqindjen

Banka qendrore Europiane ka ulur perqindjen e parase me 0,5% duke e cuar shkallen e uljes nga 2% ne 1.5%. N ekete menyre eshte prekur minimumi historik. Hapi eshte marre nga keshilli Drejtues i Institutit Qendror ne Frankfurt, ndersa ky vendim pritej me padurim nga tregu financiar. Ulja e interesit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.740Z

Tri banka dominojnë tregun

Nga Express më 12 shkurt 2011 në ora 19:46 Tregun financiar të Kosovës vazhdojnë ta dominojnë tri banka të mëdha, që të gjitha me kapital të huaj. Por bankat e tjera, ndonëse me potencial më të vogël, kanë trend më të shpejtë të rritjes, shkruan portali Qendra.info. “Pr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:28.403Z

Mbyllen edhe dy banka ruse

Banka Qendrore e Rusisë ka njoftuar sot se ua ka marrë licencat edhe dy bankave të tjera, si pjesë e përpjekjeve qeveritare për konsolidimin e sektorit bankar të ndikuar nga problemet ekonomike. Banka Intercommerz, sipas bankës qendrore, ka dështuar që në mënyrë adekuate ti vlerësoj rr

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama