Rezultate te kerkimit per termin: +Banor

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.611Z

Normat minimale të gjelbra për banor

10/02/2011  Çdo ndërtesë banimi të ketë në 400 metra 1 m2 për banor në qytetet me më pak se 10 mijë banorë Draft-rregullorja përcakton kushtet bazë për gjelbërimin në qendrat e banuara Problemi i hapësirave të gjelbra sidomos në qytetet e mëdha, të cilat po betonizohe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:50.866Z

Konsumi i naftes 0.4 ton per banor

Shqipëria ka sot një konsum hidrokarburesh për frymë rreth 0,4 ton. Në rajon kjo shifër është rreth 1.2 - 1,4 ton/frymë, ndërsa në vendet e BE-së, ky tregues është rreth 2 ton/frymë. Shqipëria numëron

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:00.177Z

Kosova vjet u shtua me 21,407 banorë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar raportin mbi “Vlerësimin e Popullsisë 2013”. Ky publikim ofron të dhëna statistikore mbi popullsinë (demografinë) në nivel vendi dhe komune. ASK-ja do të vazhdojë ta bëj&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.697Z

Gurthyesit pengojnë banorët e Gadimes

Banorët e Gadimes së Lipjanit ka gjashtë vjet që nuk po e bëjnë gjumin rehat për shkak të zhurmës së gurthyesve dhe të kamionëve që bartin zhavorr, raporton KTV . Afërsia me shtëpitë ku operojnë katër gurthyes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:55.416Z

Mal i Zi, përleshje polici-banorë

Policia malazeze ka ndërhyrë për t’i dhënë fund protestës popullore të banorëve të qytetit Berane, që prej muajsh kundërshtojnë depozitë mbeturinash. Në përleshjet e ndodhura në qytet, që ndodhet në veri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:21.493Z

BBA: Lutjet e banorëve "ndalin" shiun

Pasi janë zgjuar banorët e BBA, janë mbledhur të gjithë në kuzhinë ku disa gatuajnë e disa të tjerë hanë mëngjesin. Ndër të tjera ata urojnë për Ditën e Verës dhe shprehin keqardhje sepse sot është

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:23.847Z

Bllokohen banorët në Mavrovo Rostushë (Foto)

Qindra banorë të komunës së Mavrovo Rostushë në Maqedoni janë bllokuar nga dëbora dhe ngrica të mëdha të cilat kanë kapluar këtë pjesë të vendit. Banorët nga komunitete të ndryshme kanë kërkuar ndihm

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama