Rezultate te kerkimit per termin: +Bildunterschrift +Danubi

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.448Z

Rrezik i nje incidenti te ri industrial ne Hungari

Ne Almsfzito eshte konstatuar nje rezervuar i cili ka probleme te ngjashme potenciale si ai qe u ca ne fillim te muajit tetor ne perendim te Hungarise duke shkaktuar te pakten nente te vdekur dhe me shume se 120 te lenduar. Almsfzito eshte nje emer romantik dhe do te thote dicka si peme molle. Po

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:39.786Z

Ne pergjegjesi per Krijimin - Mjedisi dhe vetedija per te Evropen Qendrore dhe Lindore

Uje Nuk eshte qe ti je i nevojshem per jeten. Ti je vet jeta Me kete citat nga Antoine de Saint-Exupry e nisi referatin e tij Nagy Gergely. Ai eshte student ne degen e Gjeografise ne Univeristetin e Szegedit ne Hungari. Tema e tij neKongresin e 14-te Nderkombetar te Renovabis ne Freising 02. - 04.0

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:48.134Z

Euro prioritet i Hungarise ndonese ajo vet nuk eshte ne eurozone

Belget e filluan dhe perfunduan presidencen e tyre te BE-se pa qeveri te re. Per shkak te percarjeve te thella mes flamandeve dhe valoneve qe prej zgjedhjeve qershorin e kaluar nuk u arrit krijimi i nje qeverie te re dhe keshtu qeveria e vjeter vazhdoi te kryente funksionet drejtuese. Por ajo i kre

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.639Z

Nje strategji e re makro-rajonale per Danubin

Dokumenti prej 16 faqesh do te miratohet ne takimin e ardhshem te Keshillit te BE-se 23/24 qershor 2011 ne Bruksel dhe permban kater tema kryesore Infrastrukturen Ambientin Ekonomine dhe Sigurine. 14 vende qe lagen nga Danubi tete syresh anetare te BE-se do te bashkepunojne ne to si partnere te bar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama