Rezultate te kerkimit per termin: +Bizneset

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.968Z

Kërcënohen bizneset

Vigan Ukshini, pronar i një biznesi të vogël në Prishtinë, është tatimpagues i rregullt. Ai me të dëgjuar se Administrata Tatimore e Kosovës do të pajisë bizneset me numra fiskalë, ka aplikuar dhe tashmë e ka numrin. Por është skeptik se numri fiskal do t’iu ndihmojë diçka biznes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:00.128Z

Zhdoganimi lokal per bizneset

brbrAdministrata doganore do te ofroje zhdoganimin lokal per bizneset nje sherbim ky i cili ne thelb shkurton kohen dhe kostot Kjo do te thote qe nuk do te jete e nevojshme qe biznesi te qendroje ne pikat doganore per te vijuar me procedurat e zhdoganimit Perfaqesuesit e doganave sqarojne se jo te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:14.699Z

Bizneset pa pare

Bizneset në Kosovë po përjetojnë një krizë të rëndë. Në mungesë të parasë së gatshme për pagesat dhe për të shtyrë ditët e bankrotimit, kompanitë po aplikojnë formën e kompensimit me mallra të ndryshëm. Ekspertët mendojnë se kjo është pasojë e mungesës së politikave mo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:54.536Z

Bizneset shmangin fiskalizimin

Me gjithë faktin se ka vjet që ka filluar procesi i fiskalizimit për bizneset e Kosovës, deri më tani as gjysma e tyre nuk janë pajisur me mjetet elektronike fiskale. Nga mbi 130 mijë biznese sa janë të regjistruara në Ministrinë e Tregtisë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.819Z

Bizneset në hall

Ngurtësimi i kredidhënies nga ana e bankave dhe mungesa e parasë se gatshme po u shkakton telashe bizneseve. Përveç që nuk mund t’i shlyejnë borxhet dhe t’i kryejnë me sukses veprimtaritë e tyre, nga mungesa e kredive, bizneset kanë vështirësi për të paguar edhe punëtorët. Ramiz

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.577Z

Bizneset ne rrezik

Vonesat ne pagesen dhe arketimin e borxheve ne Kosove po ndikojne seriozisht ne mbijetesen e bizneseve. Telashe me borxhet bizneseve po iu vijne sidomos nga sektori publik po edhe nga ai privat. Ne shumicen e rasteve nevojiten 4 muaj kohe qofte nga sektori publik apo ai privat qe te kryhet nje pages

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:20.736Z

Bizneset që preferojnë shqiptarët

Në Shqipëri rezultojnë të regjistruar 182 mijë biznese në QKR, por a e dini se kush është grupi që mbizotëron më shumë në vendin tonë? Top listën e bizneseve e kryesojnë kategoria e tregtisë, riparimit të automjeteve si dhe artikujve shtëpiake. Kjo kategori përben 43 % të tot

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama