Rezultate te kerkimit per termin: +Bizneseve

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:12.725Z

Alarmante, falimentimi i bizneseve

Ndryshe nga të dhënat e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI) të cilat flasin për mbi 1,000 biznese që kanë falimentuar gjatë këtij viti, përfaqësuesit e shoqatave ekonomike në Kosovë thonë se ky numër është më i lartë dhe atë mbi 3,500. Falimentimin e bizneseve në Kos

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:37.724Z

Mbyllja alarmante e bizneseve

Nuk janë të pakta dyqanet nëpër kryeqytet e po ashtu edhe nëpër qytete tjera të Kosovës te të cilat pronarët e bizneseve vendosin mbishkrime "Likuidim i mallit", "Mbyllje e lokalit" apo edhe "Jepet lokali me qira". Në të shumtën e rasteve këto mbishkrime nëpër dyqane po vendosen si

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:29.094Z

Rritet pakënaqësia e bizneseve

Hulumtimi i Odës Ekonomike të Kosovës "Indikatorë matës i tendencës në biznes për tremujorin e katërt të vitit 2015" tregon se në tremujorin e katërt të 2015-ës përqindja e bizneseve që e konsiderojnë situatën aktuale të pakënaqshme ka shënuar rritje të konsiderueshme krahasua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.787Z

Berisha - Podesta Garanci bizneseve italiane

Gjate vizites ne Milano Kryeministri Sali Berisha zhvilloi nje takim edhe me presidentin e Provinces se Milanos z. Guido Podesta. Kryeministri e vleresoi gjithashtu si shume te rendesishem organizimin e ketij aktiviteti ne Milano me sipermarresit milaneze nje mundesi shume e mire

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:15.438Z

QKR:Rritje e numrit të bizneseve me 28.4 %

Rritet me rreth 28.4 përqind numri i bizneseve të regjistruara pranë Qendrës kombëtare të regjistrimeve. Drejtori i regjistrit tregtar elektronik Raimond Cimbi bëri të ditur se në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë situata paraqitet mjaft pozitive përsa i përket

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.509Z

Dyfishohet numri i bizneseve të falimentuara

Gjatë vitit 2008, treguesit e të ardhurave vendore në tërësi, dhe të numrit dhe aktivitetit të biznesit në veçanti, si burim kryesor i qëndrueshëm i të ardhurave vendore, janë realizuar në parametrat e planit, me rritje, krahasuar me vitin e kaluar. Gjatë këtij viti, nga 1720 biznese

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:46.800Z

Sa borxhe u ka qeveria bizneseve?

Share Opozita ka ngritur zërin në Kuvend (Malaj, Kodheli, etj) për të nënvizuar faktin, që borxhi publik është më i madh se sa deklarohet, pasi në shifrat zyrtare nuk janë futur në llogari, mes të tjerash, edhe borxhet që qeveria u ka bizneseve të ndryshme që

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama