Rezultate te kerkimit per termin: +Bledi

Total: 2310
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.707Z

Bledi dhe Valoni sqarohen

05/03/10 16:31 Bledi ka gjetur momentin për të qënë vetëm me Valonin dhe e ka pyetur për çështjen lidhur me Jetmirin. Ai ka dashur të dijë se kush e ka shtyrë atë natë të shkonte në tavolinë e të pyeste se kush ka folur keq për të. Valoni i përgjigjet që e ka patur nga t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.590Z

Edi dhe Bledi bisedojnë

04/03/10 16:25 Edi dhe Bledi janë në dhomën e gjumit bashkë me Oltën dhe janë duke bërë biseda të përgjithshme. Më pas Olta largohet dhe Edi i thotë Bledit për të që ajo është shumë saktë dhe preçize. Ai vazhdon që thotë që ajo është vajzë largpamëse, ndërsa ata ja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.592Z

Miri, Bledi dhe Valoni sqarohen

04/03/10 18:40 Jetmiri dhe Bledi e kanë lënë që më parë për të biseduar në lidhje me zënkën midis këtij të fundit dhe Valonit. Ata dalin të dy në kopsht dhe vec të tjerëve për të sqaruar këto biseda. Bledi hap bisedën i pari dhe i tregon Mirit se Valoni është shprehur s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.706Z

Ada dhe Bledi flasin për Oltën

05/03/10 15:48 Ada, Bledi dhe Seldi kanë qëndruar në kopësht për të biseduar mbi marrdhëninen e Bledit me Oltën. Ada shprehet që ajo nuk e mendonte se Bledi do të bënte gjëra të tilla që të linte pjesën e tij të lojës dhe ti përshtatej aq shumë një personi, dhe thotë se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.606Z

Bledi dhe Kika flasin për Valonin

05/03/10 12:06 Bledi dhe Hakiu janë ngritur nga gjumi e duke përgatitur kafen, bisedojnë. Bledi i thotë Hakiut se ka menduar që të mblidhen njëherë të gjithë e të diskutojnë mbi cështjen e zënkës së tij me Valonin sepse sërish ka disa paqartësi. Ai tregon se foli një natë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.779Z

Bledi vjen në studion e BB

06/03/2010 23:55 Bledi pritet me duartrokitje në studion e Big Brother. ai duket i qetë, por shprehet se u mërzit që do qëndrojë larg Oltës. Arbana e pyet se cilat arsye mendon ai se e kanë cuar drejt këtij eleminimi. Bledi shprehet se ka qënë i drejtpërdrejt me banorët e tjerë,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:58.732Z

Bledi debaton me Valonin dhe Enxhin

02/03/10 03:05 Bledi vazhdon të jetë i nxehur me situatën dhe i kthehet Valonit duke e akuzuar se është fëmijë dhe nuk di të sillet e duket sikur jeton në pyll. Të dy ofendojnë njeri-tjetrin dhe Valoni i nxehur shprehet se do ia këpusë kokën nëse e prek më tej me fjalë. Banor

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama