Rezultate te kerkimit per termin: +Botimit

Total: 6345
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.975Z

Qeveria: Ja procedurat për licencën e botimit

Qeveria përcakton procedurat që duhen ndjekur për të marrë licencën e botimit. Subjektet që duan të ushtrojnë një veprimtari botuese do të kenë të drejtën e marrjes së saj nga ministri Ylli Pango. Udhëzimi është diskutuar dje në mbledhjen e Këshillit të Ministrave. Ministri i Tu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.279Z

Vepra e Musine Kokalarit sheh dritën e botimit

TIRANË- Vepra e plotë e Musine Kokalarit, e cilësuar si vajza uragan, sheh më në fund dritën e botimit nga shtëpia Botuese Geer dhe në sajë të punës së studiuesit Novruz Shehu. Falë këtij botimi në dy vëllime të veprës së saj të plotë, ku përfshihen shkrimet e saj, librat e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.068Z

Elsie: Kadare jashtë antologjisë, s‘mora të drejtën e botimit

Një antologji e poezisë shqiptare në anglisht është botimi më i fundit i albanologut të njohur Robert Elsie. Ndonëse "Lightning from the Depths", frymëzuar nga vargjet e Poradecit, ka dy muaj që ka dalë në qarkullim, Elsie ka bërë dje prezantimin në Tiranë. Ministri i Kulturës, Ylli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.682Z

Vështirësitë e botimit në Kosovë bien ndesh me kulturën e librit

Përderisa në sheshin "Nëna Terezë" një mini-panair libri ka tërhequr vëmendjen e kalimtarëve, pak metra më tutje në Qendrën Informative Kulturore të BE-së, OJQ "Artpolis" zhvilloi një diskutim për situatën e librit në Kosovë. "Leximi dhe botimi i librave - sa ia vlen në Kosovë"

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.425Z

V E N D I M PËR LEJIMIN E BOTIMIT TË KONTRATËS SË NËNSHKRUAR NGA DREJTORIA E PËRGJITHSHME E TATIMEVE, SI AUTORITET KONTRAKTOR  

V E N D I M PëR LEJIMIN E BOTIMIT Të KONTRATëS Së NëNSHKRUAR NGA DREJTORIA E PëRGJITHSHME E TATIMEVE, SI  AUTORITET KONTRAKTOR Në mbështetje të nenit 100 te Kushtetutës dhe të nenit 75 të ligjit nr.9643, datë 20.11.2006, “Për Prokurimin Publik”, të ndryshuar, me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.554Z

Përshëndetja e Presidentit Topi në përurimin e botimit prezantues të KLD-së.

15 nëntor 2007 Presidenti i Republikës, Bamir Topi ishte sot i pranishëm në ceremoninë e përurimit të botimit prezantues të Këshillit të Lartë të Drejtësisë (KLD), të zhvilluar në ambjentet e këtij Institucioni. Më poshtë vijon e plotë përshëndetja e Kryetarit të Shtetit dh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:05.840Z

VENDIM PER SHTYRJEN E AFATIT TË BOTIMIT TË NJOFTIMIT TË FITUESIT DHE TË NJOFTIMIT TË KONTRATËS SË LIDHUR, PËR PROCEDURAT E PROKURIMIT, TË KRYERA NGA ALUIZNI,DREJTORIA QENDRORE DHE DREJTORIA RAJONALE E QARKUT TË SHKODRËS, SI AUTORITETE KONTRAKTORE

V E N D I M PËR SHTYRJEN E AFATIT TË BOTIMIT TË NJOFTIMIT TË FITUESIT DHE TË NJOFTIMIT TË KONTRATËS SË LIDHUR, PËR PROCEDURAT E PROKURIMIT, TË KRYERA NGA ALUIZNI, DREJTORIA QENDRORE DHE DREJTORIA RAJONALE E QARKUT TË SHKODRËS, SI AUTORITE

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama