Rezultate te kerkimit per termin: +Burimeve +Hidrokarbure

Total: 163
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.856Z

AKBN, gati anulimin e kontratës për hidrokarbure me një degë të Bankers

Qeveria shqiptare kërkon avokatë për tu mbrojtur në arbitrazh Bledi Gilaj Qeveria shqiptare ka bërë gati anulimin e një kontrate të rëndësishme në fushën e hidrokarbureve, mes një kompanie të huaj dhe Albpetrol, sektor në të cilin operojnë disa kompani dhe prej dhjetë vitesh deklar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:14.376Z

Shfrytëzimi i burimeve natyrore, kërkohet rishikimi i ligjit për hidrokarburet

"Ndikimi mjedisor i zhvillimit të burimeve natyrore dhe politikat e BE-së për zhvillimi e qëndrueshëm", ishin në qendër të diskutimit në tryezën e organizuar nga Lëvizja Evropiane në Shqipëri (EMA), në partneritet me Slovak Foreign Policy Association, me mbështetjen e Ministrisë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:19.426Z

Kryeministri Berisha: Privatizimi i ALBPETROL do të rrisë na maksimum eficencën e përdorimit të burimeve energjetike të vendit  

-          - Kjo është një marrëveshje jashtëzakonisht e rëndësishme me të cilën  i jepet përgjigja më  e mirë problemeve të hidrokarbureve -      &n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.858Z

Anulim kontrates ne hidrokarbure

Qeveria shqiptare ka ndermarre hapin e pare per te anuluar nje nga kontratat me te rendesishme ne fushen e hidrokarbureve ne vend sektor ku kompanite qe operojne prej 10 vitesh deklarojne se dalin pa fitim Vizion Plus siguron shkresen zyrtare qe Agjencia Kombetare e Burimeve Natyrore i ka derguar Mi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:36.574Z

Kërkime të reja për naftë. Qeveria hap garën për koncesion të 7 blloqeve

Për tre blloqet e para hidrokarbure, ata me numër 4 dhe 5 si dhe bllokun e Dumresë, afati i dorëzimit të ofertave nga kompanitë private është 15 qershori i këtij viti. Dhjetë ditë më vonë përfundon afati i ofertave edhe për 4 zona të tjera, Joni 5 në det, atë të Rodonit, Panajas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:11.755Z

Sektori i hidrokarbureve, rregullore për transparencë fiskale

Nga Nini MANO Vitin që vjen, në 2014 sektori hidrokarbur do të ketë një rregullore të re, në bazë të së cilës, të gjitha kompanitë do të jenë të detyruara të bëjnë transparence më të madhe financiare, pasi në të do të përfshihen rregullimet financiare të shpenzimeve që k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:07.786Z

“Shfrytëzim i burimeve natyrore, brenda një afati të përcaktuar”

22-02-2012 / Gazeta 55 Privatizimi i Albpetrol - flet zëvendësministri i METE-s Eno BozdoQeveria ka vendosur t’i transferojë privatit që do blejë “Albpetrol” të gjitha të drejtat e posaçme që kjo shoqëri ka aktualisht si sht

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama