Rezultate te kerkimit per termin: +Cards

Total: 305
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.884Z

Projekti CARDS rajonal

Objektivi paresor i ndihmes se Bashkimit Evropian per vendet e rajonit te Ballkanit perendimor eshte mbeshtetja e procesit te stabilizim-asocimit. Ne kete kuader, Programi CARDS rajonal ofron mbeshtetje per Shqiperine, Bosnjen dhe Hercegovinen, Kroacine, Kosoven, Serbine e Malin e Zi dhe ish-Republi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.324Z

CARDS financon për shërbimin meterologjik

Progarmi CARDS i financuar nga KE, do financoje 1.4 milion euro për përmirësimin e legjislacionit shqiptar në fushën e metrologjisë, mbështetje teknike për sektorin e matjes si dhe për rehabilitimin e plotë të laboratorëve të kontrollit të paisjeve matëse. TIRANE- Progarmi CARDS

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.386Z

CARDS jep 85 milionë euro për të gjitha vendet e rajonit

16/12/2004  85 milionë euro është shuma totale e programit CARDS për vendet e rajonit. Fondi është parashikuar të shpenzohet për vitet 2005-2006. Komisioni Evropian miratoi dje, kuadrin e programimit strategjik (të ashtuquajtur Programi Indikativ Shumëvjeçar) për asistencën e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.052Z

Wright ne bisedime per House of Cards

Robin Wright po negocion për të interpretuar pranë Kevin Spacey rolin e personazhit femër në filmin televiziv “House of Cards”. Bëhet fjalë për një dramë të frymëzuar nga libri dhe seriali i shkurtër anglez me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.797Z

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, programi CARDS financon 2.5 milionë euro

Programi CARDS i Bashkimit Evropian po financon 2.5 milionë euro, në mbështetje të projektit të ri për ngritjen e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Fondi i dhënë do të përdoret për ngritjen e këtij autoriteti si dhe për përqasjen e legjislacionit shqiptar me atë evropian. Përfaqë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.333Z

Programi CARDS financoi 1.4 milion euro për përmirësimin e shërbimit metrologjik në Shqipëri

Progarmi CARDS i financuar nga Komuniteti Europian, po financon 1.4 milion euro për përmirësimin e standardeve në shërbimin e metrologjisë në vendin tonë. Drejtoresha e Institutit Kombëtar të Shërbimit Metrologjik, Myrvete Pazaj, tha sot për ATSH-në se, ky financim do të përdoret për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:46.301Z

Komiteti Nderministror i Integrimit Europian ne mbledhjen e sotme nen drejtimin e Kryeministrit Fatos Nano diskutoi mbi ecurine e procesit te Asociim-Stabilizimit dhe mbi zbatimin e programit CARDS n

Komiteti Nderministror i Integrimit Europian ne mbledhjen e sotme nen drejtimin e Kryeministrit Fatos Nano diskutoi mbi ecurine e procesit te Asociim-Stabilizimit dhe mbi zbatimin e programit CARDS ne Shqiperi. Kryeministri Fatos Nano, ne fjalen e tij, theksoi se ky takim synonte nje analize me

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama