Rezultate te kerkimit per termin: +Credins

Total: 612
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.029Z

Banka Credins mbështetje Agrikulturës

Banka Credins është bërë së fundmi pjesë e një iniciative mjaft të rëndësishme e cila ka në thelb ndihmën për një nga sektorët më pak të kredituar siç është Agrikultura. Vetëm pak ditë më parë Credins nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Organizatën Hollandeze për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:51.241Z

LICENSOHET FONDI I INVESTIMIT CREDINS PREMIUM

Tiranë, Shqipëri, 3 qershor 2016 Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare në mbledhjen e datës 30 Maj 2016 shqyrtoi dhe miratoi licencimin e Credins Invest sh.a., Shoqëri Administruese e Fondeve të Pensionit dhe Sipërmarrjeve të Investimeve Kolektive, si dhe miratoi Fondin e Inv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:24.225Z

Credins, aksionerë me Zvicrën e Gjermaninë

• Banka Credins ka festuar dje 5-vjetorin e themelimit të saj.Fabiola Çela  Gjatë një ceremonie të organizuar dje për ditëlindjen e kësaj banke, drejtori Artan Santo ka dhënë edhe një lajm të mirë, atë të hyrjes së dy aksionerëve të rinj të bankës. KrijimiBa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.930Z

Moody: Mbështetje e pakushtëzuar për bankën Credins

Anëtari i Bordit Drejtues, njëkohësisht përfaqësues i aksionarëve mazhoritarë të huaj në Credins Bank, Clive Moody, ka shprehur ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Artan Santos dhe ka vlerësuar punën e bërë nga ai, në arritjen e suksesit të Credins Bank, në tregun bankar të Shq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:19.311Z

Credins Bank, 10 milionë USD fitime në 8 muaj

TIRANE- Credins Bank rezulton me një fitim prej 10 milionë USD për periudhën Janar-Gusht 2011, sipas vlerësimit të standardeve ndërkombëtare IFRS. Rezultati shumë pozitiv konfirmon trendin rritës progresiv edhe për 8-mujorin e këtij viti, falë punës profesionale të kryer nga degët e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.770Z

Maltin Korkuti emërohet drejtor i Përgjithshëm i Bankës Credins

TIRANE - Maltin Korkuti është emëruar në postin e drejtorit të Përgjithshëm të Bankës Credins. Z. Korkuti është bashkëthemelues në krijimin e Credins, aksionar dhe ka mbajtur deri tani pozicionin e zëvendës/Drejtorit të Përgjithshëm si edhe Anëtarit të Bordit Drejtues. “Kë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.774Z

Drejtori i ri i Bankes Credins

Këshilli drejtues i bankës “Credins” ka emëruar Maltin Korkutin në postin e Drejtorit të Përgjithshëm të kësaj banke. Përmes një njoftimi zyrtar Këshilli bën të ditur se në zbatim të Statutit dhe ku

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama