Rezultate te kerkimit per termin: +Deklarimit

Total: 6101
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.515Z

ILDKP: Deklarim online te deklarimit te pasurive

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive nis projektimin e sistemit të deklarimit online të interesave private nga zyrtarët, subjekte të ligjit. Projekti, i cili do të vihet në zbatim në bashkëpunim me Postën Shqiptare sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.638Z

ILDKP: Deklarim online të deklarimit të pasurive

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive nis projektimin e sistemit të deklarimit online të interesave private nga zyrtarët, subjekte të ligjit. Projekti, i cili do të vihet në zbatim në bashkëpunim me Postën Shqiptare sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.546Z

Afati i deklarimit, ILDKP: Gjobë 37 zyrtarëve

Inspektorati i deklarimit të pasurive TIRANE- Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka gjobitur 37 zyrtarë, per mosrespektim te afatit ligjor për deklarimin e pasurisë. Ndeshkimi me gjobe, sipas ILDKP varion nga 20 000 (njëzet mijë) lekë deri në 30000 (tridh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.432Z

Raporti i ILDKP, Llalla: Ndryshim ligjit të deklarimit

Kryeinspektori i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive kërkoi amendim të ligjit për të shmangur konfliktin e interesit. Adriatik Llalla, gjatë raportit vjetor për vitin 2011 deklaroi se tashmë janë pregatitur amendimet dhe shumë shpejt ato do të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:40.428Z

Rritet trendi i mos deklarimit të pasurisë

Trendi i mos deklarimit të pasurisë nga zyrtarët publik ka shënuar rritje në vitin e fundit. Në një raport të organizatës Çohu me temën “Procesi i deklarimit të pasurisë, kontrolli dhe vërtetësia e të dhënav

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.475Z

ILDKP: Zyrtarët të plotësojnë formularin e ri të deklarimit të pasurive

ILDKP ka publikuar formularin e deklarimit të pasurive në zbatimin e urdhërit nr 996 datë 16.6.2014 të Inspektorit të Përgjithshëm Për miratimin e formularëve të deklarimit të interesave private, botuar në Fletoren Zyrtare nr 996 datë 16.06.2014. ILDKP, u është drejtuar autoritet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.548Z

ILDKP gjobit 37 zyrtarë, shkelën afatet e deklarimit të pasurive

Tiranë- Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka gjobitur 37 zyrtarë të niveleve të ndryshme, të cilët kanë shkelur afatet zyrtare të deklarimit të pasurive.Sipas ILDKP-së, pas rakordimeve të kryera në përfundim të procesit të deklarimit periodik/vjeto

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama