Rezultate te kerkimit per termin: +Delijorgji

Total: 2099
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:04.055Z

Delijorgji: Skisha përgjegjësi për demontimin

TIRANË- Mihal Delijorgji, nje nga te akuzuarit per tragjedine e Gerdecit, lene i lire per tejkalim te afateve te paraburgimit ka dëshmuar sërish në seancën e radhës për dosjen e bujshme. Në dëshminë e tij dhënë sot për trupin gjykues, Delijorgji ka përsëritur faktin se ai kishte vetë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:24.221Z

Ç‘përfaqëson Delijorgji?!

Është një ushtarak, rob lufte, apo i përfshirë në një kategori të veçantë të përcaktuar me ligj për t‘u trajtuar si i tillë? Duket e çuditshme, por është e vërtetë. Kur kryetari i trupit gjykues të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës tha se çështja në Apel është trajtu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:04.104Z

Gërdeci, dëshmojnë Delijorgji dhe Pinari

TIRANË- Mihal Delijorgji dhe Ylli Pinari të akuzuarit për tragjedinë e Gërdecit, lënë të lirë për tejkalim të afateve të paraburgimit kanë dëshmuar sërish në seancën e radhës për dosjen e bujshme. Në dëshminë e tij dhënë sot për trupin gjykues, Delijorgji ka përsëritur fak

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:24.223Z

Delijorgji nxjerr huq Prokurorinë

Mihal Delijorgji Mihal Delijorgji rezulton ortak vetëm në firmën Albademil, jo në dy firmat e tjera, Përparimi dhe Park Construction, ku sipas regjistrit tregtar në gjykatë dhe në Qendrën e Regjistrimit të Bizneseve, ai është drejtor dhe administrator

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:48.746Z

Delijorgji, 50 mijë euro gjyqtarëve

 Dhjetë ditë pas tragjedisë së Gërdecit, më 25 mars 2008, Mihal Delijorgji ishte arrestuar. Ai ndodhej në burgun 313 dhe sipas përgjimeve telefonike, rezulton se ka pasur komunikim të vazhdueshëm me të shoqen, Vjollca Delijorgji. Ky i fundit kërkon t’i çojnë cigare në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.029Z

Delijorgji, perandori i firmave pa pronësi

Si arriti ekskavatoristi nga Dropulli të bëhet “mbreti” i skrapit duke përdorur pajisjet e vjetra të ushtrisë shqiptar TIRANË- Njeriut të akuzuar si shkaktari kryesor për tragjedinë e gërdecit, Mihal Delijorgjit, i janë dashur dhjetë vjet për të krijuar perandorin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:19.223Z

Delijorgji kerkon ulje denimi

Mihal Delijorgji kërkon uljen e masës së dënimit. Vetëm një javë pas dorëzimit në polici për të vuajtur dënimin e mbetur prej 3 muajve e 24 ditë, Delijorgji i kërkon Gjykatës së Shkallës së Parë në Ti

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama