Rezultate te kerkimit per termin: +Departamenti

Total: 9471
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:58.378Z

Departamenti Antikorrupsion

Qeveria e Kosovës ka prezantuar të premten projektin e saj më të ri për luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit. Tridhjetë policë hetues, pesë ekspertë të fushës së tatimeve dhe shpërlarjes së parave dhe tetë prokurorë do të fillojnë një punë të re me shumë sfida

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:36.109Z

Themelohet Departamenti për Krime Lufte

Këshilli Prokurorial ka marrë vendim që në kuadër të Prokurorisë Speciale të Kosovës të themelohet Departamenti për Krime Lufte. U tha se kjo është nevojë e domosdoshme e po ashtu po kërkohet edhe nga KPK ja që të krijohet edhe departamenti i veçantë për krime të rënda që do t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.695Z

Zbulohen kandidatët për dekanë e shef departamenti

Ashpërsohet gara në Fakultetin e Mjekësisë, shtohet një tjetër kandidat. Universiteti i Tiranës, emrat që konkurrojnë për drejtues. Zyrtarizohen kandidaturat për dekanë dhe shefa departamentesh në fakultetet e Universitetit të Tiranës. Dje, në orën 16:00 ka përfunduar afati i dorë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.748Z

SHBA, Departamenti i Thesarit ndëshkon Camorran

Departamenti amerikan i Thesarit ka sanksionuar organizatën kriminale të Kampanias, Camorra, duke konfiskuar pasuritë e saj përtej detit. Departamenti ka vënë në shënjestër bosët e klanit Casalesi, në kuadër të një aksioni që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.750Z

SHBA Departamenti i Thesarit ndeshkon Camorran

Departamenti amerikan i Thesarit ka sanksionuar organizatën kriminale të Kampanias, Camorra, duke konfiskuar pasuritë e saj përtej detit. Departamenti ka vënë në shënjestër bosët e klanit Casalesi, në kuadër të një aksi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:48.632Z

Departamenti i Thesarit ndihmon kompaninë “Chrysler”

Uashington - Departamenti Amerikan i Thesarit i ka akorduar një hua prej 4.3 miliardë dollarësh shtëpisë automobilistike “Chrysler”. Këtë e konfirmojnë dokumentet e prezantuar nga gjykata. Kjo ndihmë akordohet nga qeveria federale për fazën e parë të rimëkëmbjes së kompanisë.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:53.452Z

Departamenti i Administratës Publike publikon vendet e reja të punës

Departamenti i Administratës Publike ka publikuar numrin e vendeve të lira të punës në Administratë shtetërore, proces i cili ishte pezulluar deri në plotësimin e ligjit të ri për nëpunësin civil me aktet e duhura nënligjore. Të interesuarit do të duhet të aplikojnë në faqen onlin

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama