Rezultate te kerkimit per termin: +Diplomat

Total: 7634
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.744Z

Diplomat e reja, elemente shtese

Diplomat e reja do te jene pa tituj, por do te shoqerohen nga suplemente perkatese, qe lidhen me fushen e studimit. Nje dite pas deklarates se ministrit te Arsimit Fatos Beja, kryetari i konferences se rektoreve Jorgaq Kacani thote se, vendimi per mos ndryshimin e diplomave te reja eshte konfrom lig

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:19.395Z

Diplomat, 1400 studente ne proteste

Studentet e drejtesise dhe 400 nga ekonomiku i jane drejtuar Ministrise se Arsimit me diplomat e tyre ne duar per te marre nje sqarim perse ato nuk jane regjistruar ne regjistrin e MASH. Sipas tyre, diplomat te cilat ata mbajne ne duar jane te pavlefshme pasi nuk sherbejne as per te siguruar nje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.258Z

Diplomat percaktojne titullin

Ministria e Arsimit u dergoi universiteteve te gjitha detajet qe duhet te kete suplementi i diplomes. Ministri Fatos Beja ka firmosur udhezimin sipas te cilit diplomat dhe masterat do te jene me nivele, dhe emertimi i tyre do kete edhe profilin e arsimit Tani Diplomat do te percaktojne edhe titull

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:37.457Z

Diplomat e reja, titulli, në pikëpyetje

Diplomat e reja të Universitetit të Tiranës pritet të miratohen më 25 mars, ndonëse asnjë takim zyrtar nuk është planifikuar për senatin akademik. Burime nga universiteti bëjnë të ditur për gazetën “standard” se ende nuk është vendosur nëse titulli do të jetë pjesë përbër

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:38.177Z

UT, miratohen diplomat e reja

Senati i Universitetit miraton ne parim, modelin e Diplomes se Nivelit te Pare, pritet miratimi perfundimtar Senati Akademik i Universitetit te Tiranes, ka miratuar dje diplomat e reja te Nivelit te Pare per studentet. Ne fakt, vendimi i marre dje, pritet qe te publikohet se bashku me vendimet e tj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.608Z

Kule: Jo diskriminim me diplomat

Ndryshimet e bëra me ciklet e studimit në Arsimin e Lartë në projektligjin e ri duhen riparë. Pas letrës dërguar Kryeministrit të vendit, kryetari i konferencës së rektorëve, Dhori Kule deklaron se nuk duhet të ketë diskriminim me diplomat. Ciklet e studimit duhet të kenë të njëjtë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.805Z

MASH nuk leshon pe per diplomat

Modeli i diplomave qe do t'u jepet te gjithe te diplomuarve sipas sistemit te Bolonjes nuk do te pesoje asnje ndryshim. Ka qene ky qendrim zyrtar i Ministrise se Arsimit dhe Shkences, pas protestave te vazhdueshme te studenteve. Zv/ministrja e Arsimit deklaroi se Shqiperia do te mbaje te njejtin sta

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama