Rezultate te kerkimit per termin: +Doganat

Total: 5252
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:42.161Z

Doganat në pikiatë

Performanca e grumbullimit të te ardhurave buxhetore nga tatimet dhe doganat është rënduar se tepërmi këtë vit, ku për herë të parë pas krizës së vitit 2008 realizimet faktike të vitit janë shumë larg planit dhe në shumë raste me rënie në krahasim me vitin paraardhës. Të ardhu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.315Z

Doganat në mars, rritje 18%

Shifrat Shifrat zyrtare nga Ministria e Financave tregojnë se administrata doganore ka krijuar një nivel arkëtimi gjatë muajit mars, në masën e 11 miliardë lekëve, ose 18.62 për qind më shumë, krahasuar me planin e qeverisë. Ende nuk ka një shpjegim zyrtar se kush ndikoi në rritjen e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.807Z

Doganat: Dy muajt e parë të vitit, doganat tejkalojnë planin

Doganat kanë arritur të realizojnë në dy muajt e parë të 2011-ës 16,31 miliardë lekë të ardhura, të përkthyera në 100.7%. Kjo do të thotë një rritje prej 11.55%, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2010. Sipas doganave, kanë qenë eksportet shqiptare në rritje, që ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:56.878Z

Fillon puna ne doganat greke

Hapen doganat greke ne pikat kufitare te Kakavijes, 3 Urave dhe Sopikut. Doganat do te punojne me kapacitet te plote pas dy dite bllokimi. Ende nuk dihet se per sa kohe do te qendrojne te mbyllura, pas greves se doganiereve greke qe paralizoi transportin dhe shkembimin tregtar.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.023Z

Doganat zbulohen 800 shkelje

brbrKompania britanike qe po asiston doganat shqiptare ne 6 muaj pune ne terren ka evidentuar mbi 800 raste shkeljesh nga subjektet dhe individet Ne nje interviste per Vizion Plus drejtori David Smith thote se si rezultat i punes se kryer ne keto 6 muaj doganat duhet te kene 46 milion euro me teper

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:07.285Z

Autoritetet kosovare marrin në dorëzim doganat

 Autoritetet e Kosovës kanë marrë dje në dorëzim një nga pikat më të forta të ekonomisë së shtetit, doganat. Shërbimi Doganor i Kosovës, i kontrolluar deri më tani nga UNMIK, është shndërruar në “Doganat e Kosovës”, pas bartjes së kompetencave tek institucionet n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:59.892Z

Doganat ngriten traun

Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se doganat dhe tatimet u shthurën në tre muajt e fundit pas zgjedhjeve duke e zhytur buxhetin në krizë të thellë. Sipas Ministrisë së Financave, në gusht të dy agjencitë e të ar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama