Rezultate te kerkimit per termin: +Domenika

Total: 749
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.786Z

Domenika qan

14/04/10 04:23 Seldi del jashtë dhe pi cigare me banorët e tjerë të shtëpisë. Pasi ai futet në shtëpi, Jetmiri u thotë të tjerëve se Seldi është grindur me Domenikën, por nuk dinë se për çfarë arsye e bëri. Pasi të gjithë futen brenda Domenika del jashtë dhe pas saj edhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:56.289Z

Debati Seldi-Domenika

18/02/10 05:22 Banorët hyjnë brenda në shtëpi. Domenika teksa lan enët fillon të flasë me Seldin. Seldi hap përsëri bisedën për lidhjen e tyre dhe pyet Domenikën nëse është e sigurt që dëshiron që lidhja e tyre të mbarojë me kaq. Domenika i thotë se është e sigurt pasi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.995Z

Domenika nuk fal

16/04/10 20:21 Klodi i kërkon Domenikës që të flasin dhe të dy shkojnë në dhomën e gjumit. Teksa rrinë shtrirë, Klodi i e pyet se çfarë do të bëjë ajo me Seldin i cili disa herë ka tentuar që të pajtohet me të. Domenika i thotë se ajo këtë herë nuk do ta falë sepse Sel

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.386Z

Domenika flet për Hakiun

16/03/10 01:07 Klodi dhe Domenika largohen nga biseda dhe shkojnë në dhomë. Aty fillojnë të flasin për Hakiun dhe Domenika shprehet se atë nuk po arrin ta kuptojë fare. Ajo thotë se për të nuk po krijon një mendim të caktuar sepse sapo i krijohet një i tillë, me reagimet e tij

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:57.292Z

Domenika e zhgënjyer nga Seldi

23/02/10 00:04 Olta dhe Domenika diskutojnë për afrimin e Seldit me banoren e re, Enxhi. Domenika tregon se e ka biseduar këtë gjë edhe me Seldin dhe ai i kishte thënë se Enxhi i ishte afruar e para. Pas një ballafaqimi të tij me Enxhin, ishte kuptuar se Seldi kishte qënë i pari q

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.637Z

Domenika dhe Seldi debatojnë

28/03/10 01:02 Domenika dhe Seldi debatojnë mes tyre fillimisht sepse kapen me fjalë, ndërsa bisedojnë për raportin mes tyre. Të dy mërziten dhe akuzojnë njeri-tjetrin se nuk kuptohen dhe ndërsa tonet e diskutimit rriten, Domi largohet. Seldi i kërkon që të vazhdojnë diskutimin,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.622Z

Seldi dhe Domenika për Pamelën

09/02/10 02:05 Seldi dhe Domenika diskutojnë për fillimet e njohjes së tyre. Seldi e pyet edhe për lidhjen e tij me Pamelën. Domenika thotë se e cudiste fakti që ai rrinte, qeshte dhe luante gjatë gjithë kohës me të, ndërkohë që më pas lidhet me Pamelën. Seli i përsërit për

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama