Rezultate te kerkimit per termin: +Dragashit

Total: 257
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:40.137Z

Shkolla si premtim i pambrojtur i kryetarit të Dragashit

Që nga viti 2009 kryetari i Dragashit Salim Jenuzi premtoi ndërtimin e shkollës profesionale, e cila ende nuk është kompletuar. Shkolla profesionale nisi të ndërtohet në vitin 2008, ndërsa ishte njëri nga premtimet elektorale të kryetarit Jenuzi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:32.627Z

Fermerët e Dragashit do të kenë mbështetjen e MBPZhR-së

Projektet e fermerëve të Komunës së Dragashit do ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), falë rritjes këtë vit të buxhetit për këtë ministri. Kështu i ka thënë ministri i Bujqësisë, Memli Krasniqi, kryetarit të Komunës së Dr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.688Z

Tërhiqen akuzat kundër kryetarit të Dragashit

Iniciatori i kallëzimit penal kundrejt kryetarit të Dragashit dhe ish kryesuesit të Kuvenit Komunal, në rastin e keqpërdorimit të pronave, i tha në gjykatë se nuk i bashkohet ndjekjes penale. Salim Jenuzi, kryetari i Dragashit dhe Lulzim Rifaj ish-kryesues i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:02.046Z

Bizneset e Dragashit pa mbështetje institucionale

Pronarët e biznesit në Komunën e Dragashit ankohen se u mungon mbështetja institucionale, e në veçanti ajo në drejtim të pengimit të konkurrencës jolojale. Nuridin Bajrami, pronar i ndërmarrjes që merret me shitjen e produkteve ushqimore dhe paketimin e çajit, thekson se "po qe se nuk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:58.339Z

Fshatrat e Dragashit dhe Suharekës pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar se në kuadër të punimeve në trasenë e linjës Kosovë- Shqipëri, sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike fshati Firaj dhe lagja Nikollaj në Gjakovë. Kurse, për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në fshatrat e Dragas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:18.262Z

Disa fshatra të Dragashit mbesin në terr, shkak djegia e transformatorit

Kompania për shpërndarje dhe distribuim të energjisë (KEDS) ka njoftuar se është djegur transformatori 2.5 MVA në nënstacionin 35/10 kV Dikanca, me ç`rast ka lënë pa energji elektrike disa fshatra të Dragashit. Sipas kësaj kompanie, transformatori është djegur për shkak të vjetërs

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:51.356Z

Blegtorët e Dragashit pajisen me teknologji të re

Blegtorët e fshatit Restelicë të Komunës së Dragashit sot pranojnë teknologjinë e re për prodhimin e djathit në kuadër të projektit "Konkurrueshmëria e sektorit privat në zonat rurale". Sipas njoftimit të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), bëhet f

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama