Rezultate te kerkimit per termin: +Drejtave

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:02.698Z

Shqipëria, promovuese e të drejtave të njeriut

Ditmir Bushati* Vatrat e nxehta të konflikteve që kanë kapluar botën si Ukraina, Siria, Libia, Lindja e Mesme me luftën kundër ISIS, janë dëshmi të pakundërshtueshme të rëndësisë parësore të të drejtave të njeriut në ditët e sotme. Shqipëria, si vend anëtar i NATO-s dhe kandida

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.255Z

BE:Monitorojmë mbrojtjen e të drejtave të njeriut

Ambasadorët e huaj në Shqipëri janë mbledhur në një takim të përbashkët për të folur mbi të drejtat e njeriut. Në këtë takim ambasadori i Spanjës u shpreh se qëllimi i presidencës së Bashkimit Europian është të rinovojë strategjitë për mbrojtjen e të drejtave të njeriut.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:00.056Z

Respektimi i të drejtave të njeriut në Kosovë

Drejtues të organizatave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut në Kosovë nuk përjashtojnë mundësinë e shkeljes së këtyre të drejtave. Sipas tyre, problemet e mëdha në sistemin gjyqësor paraqesin shkeljen më të madhe të të drejtave të njeriut. Një raport i fundit i komisionit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:56.761Z

Mbrojtja e te drejtave te femijeve

Të drejtat e fëmijëve kanë qenë në qendër të diskutimeve të konferencës së 44 ombudsmanëve dhe mediatorëve të Frankofonisë nga e gjithe Bota, që po zhvillohet në Tiranë. Obudsmanet kane insistuar n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:09.945Z

Sfidat e të drejtave të njeriut në Kosovë

Gazeta ShqipValon Murati Sot Kosova në fushën e të drejtave të njeriut, është më mirë se çdo herë në historinë e saj. Sidoqoftë, ky konstatim mbetet i tillë vetëm në raport me të kaluarën. Duke qenë se synimet tona janë që të arrijmë shtetet më të zhvilluara demokratike në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.248Z

Kriza globale e të drejtave të njeriut

Miliona jetë të përditshme janë prekur tashmë nga efektet e ngrohjes globale: thatësirat, ngricat, përmbytjet apo ciklonet. Të drejtat themelore të njeriut, siç është e drejta për jetën, shëndetin, ushqimin, ujin, strehimin apo pronën, janë kërcënuar. Ata që do të vuajnë më s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:19.410Z

Mbrojtja e te drejtave te njeriut

Policia e Shtetit dhe Avokati i Popullit do të intensifikojnë bashkëpunimin e tyre në funksion të mbrojtjes së të drejtave të njeriut. Krerët e dy institucioneve, Hysni Burgaj dhe Igli Totozani, gjatë një takimi kanë diskutuar mbi angazhime

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama