Rezultate te kerkimit per termin: +Drejtoria +Rajonale

Total: 3715
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.375Z

Drejtoria rajonale e automjeteve zhvendoset ne Lushnjë

Drejtoria rajonale e shfrytëzimit te automjeteve ne qytetin e Fierit është zhvendosur ne Lushnjë. Ky vendim nuk është pritur mire ngadrejtuesit e autoshkollave. Por drejtori i shfrytëzimit te automjeteve këtë zhvendosje e lidh me rikonstruksionin e godinës po me se shumti me presionin dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:48.293Z

Shkodër, Drejtoria Rajonale Arsimore mes intelektualizmit dhe militantizmit

Nga Redan Bushati   Ndërrimi i pushteteve në Shqipëri ka sjellë gjithnjë pështjellime. Tanithi, ankthi dhe frika shoqërojnë një pjesë të rëndësishme të atyre që punojnë në administratën publike. Po të vini re me kujdes, edhe krimet e shumta, të pangjara kudo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:32.565Z

Durres alarm fals per bombe te Drejtoria Arsimore Rajonale

Durres 16 mars 2015 NOAal- Nje alarm per bombe u dha te Drejtoria Arsimore Rajonale Durresbr br Ne oret e para te mengjesit nje telefonate qe sinjalizonte vendosjen e nje bombe vuri ne levizje uniformat blubr br Nga kryerja e veprimeve te rastit rezultoi se alarmi ishte fals Dyshohet se gjith

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:05.840Z

VENDIM PER SHTYRJEN E AFATIT TË BOTIMIT TË NJOFTIMIT TË FITUESIT DHE TË NJOFTIMIT TË KONTRATËS SË LIDHUR, PËR PROCEDURAT E PROKURIMIT, TË KRYERA NGA ALUIZNI,DREJTORIA QENDRORE DHE DREJTORIA RAJONALE E QARKUT TË SHKODRËS, SI AUTORITETE KONTRAKTORE

V E N D I M PËR SHTYRJEN E AFATIT TË BOTIMIT TË NJOFTIMIT TË FITUESIT DHE TË NJOFTIMIT TË KONTRATËS SË LIDHUR, PËR PROCEDURAT E PROKURIMIT, TË KRYERA NGA ALUIZNI, DREJTORIA QENDRORE DHE DREJTORIA RAJONALE E QARKUT TË SHKODRËS, SI AUTORITE

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.112Z

Drejtoria e Kolaudimit, 1400 taksapagues me shume

Drejtoria e Kontrollit te Automjeteve ne Elbasan e ka rritur me 1400 numrin e taksapaguesve per vitin 2007. Drejtori i Drejtorise Rajonale te Kontrollit te Automjeteve ne Elbasan, Adi Madhi, u shpreh se gjate vitit 2006 numeroheshin 12 mije persona dhe subjekte qe derdhen detyrimet dhe u pajisen me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.388Z

Gjirokastër, ngrihet drejtoria e Kufirit

      GJIROKASTËR- Gjirokastra i është bashkuar shtatë qarqeve të tjera në vend, në të cilat paralelisht me Drejtoritë e Policive të Qarqeve do të funksionojnë edhe Drejtoritë Rajonale të Kufirit dhe Migracionit. Vendimi i Ministrisë së Brendshme, në kuadrin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.563Z

Drejtoria Arsimore nëkonflikt me shkollën përnxënësit e përjashtuar

KORCE- Nisja e sezonit të maturës ka shkaktuar konflikt mes Drejtorisë Arsimore të Korcës me drejtuesit e shkollës së mesme në komunën Lozhan. Drejtoresha e shkollës Marjana Misha thotë se është pezulluar për shkak të një vendimi nga drejtoria rajonale arsimore e cila kërkon rikthim

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama