Rezultate te kerkimit per termin: +Dritan +Gripshi

Total: 30
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.364Z

Topi dekreton shkarkimin e prokurorit Dritan Gripshi

Tirane- Presidenti i Republikes, Bamir Topi ka dekretuar dje shkarkimin nga detyra te prokurorit Dritan Gripshit, me detyre prokuror ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Berat. Shkarkimi i tij u be me motivacionin “per shkelje qe diskreditojne rende figuren e prokurorit”. Dekretimi erdhi pas propo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.872Z

Të shkarkohet prokurori i Durrësit, Gripshi

KËSHILLI I PROKURORISË TIRANË- Në mbledhjen e së premtes së kaluar, anëtarët e Këshillit të Prokurorisë së Përgjithshme me vota unanime i propozuan kryeprokurores Ina Rama shkarkimin nga detyra të prokurorit të Durrësit, Dritan Gripshi. Kjo masë ekstreme e anëtarëve të Kës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.921Z

Presidenti shkarkon prokurorin Gripshi

Dekreti U gjet me shkelje gjatë një inspektimi në akuzën e Beratit. Kishte problem edhe me ILDKP-në Shkarkohet me shkelje të rënda një prokuror në Berat. Presidenti i Republikës, Bamir Topi, me propozim të Prokurores së Përgjithshme, Ina Rama, dekretoi dje shkarkimin nga detyra të Dri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.936Z

Presidenti Topi dekreton shkarkimin e z. Dritan Gripshi, me detyrë prokuror në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat.

D E K R E T PËR SHKARKIM PROKURORI Në mbështetje të neneve 149 pika 3 të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë dhe të neneve 27 pika 3, 32 gërma “d”, 33 pika 1 germa “ç” si dhe pika 3 të ligjit nr. 8737, datë 12.02.2001 “Për organizimin dhe funksionimin e prokur

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.935Z

Korrupsioni, Topi shkarkon prokurorin e Beratit

Me motivacionin "Pr shkelje q diskreditojn rnd figurn e prokurorit", kreu i shtetit, Bamir Topi, e largoi dje prokurorin Driran Gripshi nga detyra e prokurorit n Prokurorin e Rrethit Gjyqsor Berat. Dritan Gripshi sht nj emr i lakuar vitet e fundit. N fillim t muajit maj t ktij vi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:17.973Z

Korrupsioni, Topidekreton shkarkimine një prokurori

TIRANë- Presidenti i Republikës, Bamir Topi me propozim të Prokurorit të Përgjithshëm dekretoi sot shkarkimin nga detyra të Dritan Gripshit, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, me motivacionin "për shkelje që diskreditojnë rëndë figurën e prokurorit" Dritan Gr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.090Z

Presidenti shkarkon një prokuror për shkelje të rënda diskredituese

Tiranë, 30 qershor 2010 NOA Presidenti i Republikës, Bamir Topi dekreton shkarkimin e z. Dritan Gripshi, me detyrë prokuror në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat. Lajmi bëhet i ditur nga burime zyrtare të Presidencës. Sipas tyre, vendimi i Topit erdhi me propozim të Prokurorit të

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama