Rezultate te kerkimit per termin: +Dukagjin +Nikollaj

Meta: total 16 / total_found 16 / time 0.010 / keyword[0] dukagjin / docs[0] 1791 / hits[0] 2437 / keyword[1] nikollaj / docs[1] 367 / hits[1] 694 /
Ekstradimi Almir Rrapo u dorezohet SHBA-ve
  • 2010-11-25

Ekstradimi Almir Rrapo u dorezohet SHBA-ve

Dje dorezimi ne baze te procedurave nderkombetare. Gjykatat vendosen dorezimin e tij te autoritetet amerikane Almir Rrapo u dorezohet autoriteteve amerikane. Procedurat e ekstradimit jane kryer ne baze te procedurave nderkombetare nderkohe qe itinerari i ndjekur ka qene linja ajro

Visha Strasburgu pezullon ekstradimin e Almir Rrapos
  • 2010-11-04

Visha Strasburgu pezullon ekstradimin e Almir Rrapos

Vendimi per dorezim ose jo autoriteteve amerikane 15 dite pas vendimit te Gjykates se Larte Gjykata e Strasburgut ka pezulluar ekstradimin e ish-punonjesit te Ministrise se Jashtme Almir Rrapo mbi te cilin rendojne nje seri akuzash nga drejtesia amerikane. Strasburgu urdheron qe

Ekstradimi Apeli u dorezon Almir Rrapon SHBA-ve
  • 2010-11-02

Ekstradimi Apeli u dorezon Almir Rrapon SHBA-ve

Vendimi brenda 10 diteve dorezimi. Visha Gjykata e Strasburgut nuk do te lejoje dorezimin derisa te marre nje vendim vete per kete ceshtje Gjykata e Apelit vendos ekstradimin e te riut Almir Rrapo drejt SHBA-ve. Trupi gjykues i cili kerkoi tri dite kohe per shpalljen e vendimit

Vendimi Almir Rrapo do te ekstradohet drejt SHBA-ve
  • 2010-10-01

Vendimi Almir Rrapo do te ekstradohet drejt SHBA-ve

Familjaret dhe avokati Do te apelojme vendimin. Avokati Visha Klineti jo garanci per mosekzekutim ne SHBA. Gjykata e Tiranes vulosi dje fatin e Almir Rrapos i riu i kerkuar nga drejtesia amerikane do te ekstradohet. Vete Rrapo nuk ka qene i pranishem ne seancen e shpalljes se ven

No Pic available
  • 2010-09-29

Rrapo avokati Te mos denohet me vdekje nese shpallet fajtor

UPDATE- Avokati i ish-sekretarit te Ministrise se Jashtme Almi Rrapo ka kerkuar sot mos eksradim te klientit te tij drejt SHBA-ve pa marre me pare garancine se nese ai shpallet fajtor nuk do te ekzekutohet me vdekje. Avokati Ardian Visha tha se nese klienti i tij shpallet fajtor per akuzat e ngrit

Ekstradimi drejt SHBA-ve neser vendimi per Almir Rrapon
  • 2010-09-28

Ekstradimi drejt SHBA-ve neser vendimi per Almir Rrapon

Prokurori paraqet provat kunder te akuzuarit dhe pse gjykata duhet te vendose pro ekstradimit avokati kerkon kohe ti paraqese argumentet me shkrim Neser gjykata vendos per fatin e Almir Rrapos nese do te pranoje kerkesen e drejtesise amerikane per ta ekstraduar drejt SHBA-ve apo

No Pic available
  • 2010-09-04

Gjykate mberrin kerkesa per ekstradim gjykata le 3 muaj ne burg Almir Rrapon

p>p> p> p classMsoNormal>Gjykata e Tiranes vendosi te linte ne burg edhe per tre muaj Almir Rrapon nderkohe qe behet e ditur se dy dite me pare ka mberritur kerkesa per ekstradim nga drejtesia amerikane Nderkohe qe avokatet parashtronin kerkesen per lirimin e klientit te tyre proku