Rezultate te kerkimit per termin: +Edukimin

Total: 4310
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.392Z

Rama: Do të fuqizojmë edukimin artistik (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama shpreh bindjen se Liceu dhe Universiteti i Arteve, si pjesë të rëndësishme të zinxhirit të edukimit artistik, duhet të fuqizohen si nëpërmjet reformimit, një përshtatje më të madhe me tregun dhe rishikim të kurrikulës, ashtu edhe mbështetjes financiare. Do t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:56.074Z

Realizohet një program për edukimin e fëmijeve në demokraci

Projekti është program për edukimin qytetar të fëmijëve të shkollave fillore dhe të mesme, nëpërmjet të cilit ata fitojnë njohuri për demokracinë në Kuvend. Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar sot Erhard Busek, drejtues i Fondacionit ERSTE nga Au

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.898Z

Fushata "Një gol për edukimin"

Ne kuader te javes globale “Arsim per te gjithe”, per here te pare ne Shqiperi ka nisur fushata “Nje gol per edukimin”. Ky projekt vijon prej vitesh ne vende te ndryshme te botes dhe ne bashkepunim me FIFA-n yjet e futbollit boteror zhvillojne ndeshje me femijet ne nevoje. Ne

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.161Z

FSHF e Arsimi, Një gol për edukimin

Projekti Projekti i FIFA-s, “Një gol për edukimin”, ka zbritur në Shqipëri në kuadër të javës ndërkombëtare “Arsim për të gjithë”, që do të vazhdojë deri më 25 prill. Në vendin tonë, ky projekt i organizuar nga koalicioni për arsimin e fëmijëve në Shqi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:44.181Z

Administratorja e Përgjithshme e USAID mbështet Ramën për edukimin fetar në shkolla

Gjate ditës së parë të qëndrimit në Washington, Kryeministri Edi Rama zhvilloi një vizitë në zyrat qendrore të USAID, ku u takua me Administratoren e Përgjithshme të agjencisë me të madhe shtetërore të ndihmës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kryeministri Rama e njohu zonj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.335Z

Projektligji për Provimin e Shtetit dhe për Edukimin Ligjor të Publikut

Projektligji për Provimin e Shtetit si dhe për Edukimin Ligjor të Publikut ishin në fokus të tryezës së konsultimit me Grupin e Edukimit Juridik. Projektligji “Për provimin e shtetit për profesionin e juristit”‘ ka për qëllim të përcaktojë rregullat e organizimit dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.477Z

Mendimtarët për edukimin,20 apostujt e edukimit

Byroja Ndërkombëtare e Edukimit në UNESCO ka përfshirë në një antologji 20 mendimtarë, që vijnë në shqip të përmbledhur në “Mendimtarët për edukimin”, të cilëve iu është referuar jo vetëm shkenca, por edhe filozofia e sotme e arsimit dhe edukimit të fëmijëve. E përkthyer

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama