Rezultate te kerkimit per termin: +Ekonomise

Total: 9446
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.960Z

Sfidat e ekonomise

Fakulteti i Ekonomise celi ne Tirane nje konference shkencore qe ka ne qender studimin e sfidave dhe realitetit te ri ekonomik te krijuar ne periudhen pas krizes globale. Profesor Omer Stringa tha se eshte detyre e akademikeve te orientojne vendimmarrjen Eumlshte koha qe akademiket te stu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.851Z

Perspektiva e ekonomise se Kosoves

Keto dite ne Washington u zhvilluan takimet e vjeshtes te Bankes Boterore dhe FMN-se me pjesemarrjen e zyrtareve te larte te financave te ekonomise si dhe guvernatoret e Bankave Qendrore nga vende te ndryshme te botes. Ne takime ishte edhe nje delegacion i Kosoves. Zeri i Amerikes zhvilloi nje inter

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:24.646Z

Buxheti, Komisioni i Ekonomise miraton ndryshimet

Komisioni parlamentar i Ekonomise miratoi nen per nen ndryshimet ne buxhetin e vitit 2009. Po ashtu anetaret e komisionit miratuan edhe ndryshimin e disa taksave, ndersa vendosi rritjen e cmimit te akcizes per pijet alkoolike ne 30-40 perqind, per kafen me 50 perqind, ndersa cmimi i duhan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.372Z

Fullani Pritet kthese e ekonomise

Edhe pse borxhi i qeverise i cili eshte perqendruar kryesisht ne tregun e brendshem ka bere qe bankat ti investojne parate me teper per bono thesari dhe jo kredi guvernatori i Bankes se Shqiperise foli me nota optimiste per te ardhmen e ekonomise Sipas tij shlyerja e detyrimeve te prapambetura te qe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.498Z

Shkarkohet Prifti - Meta Minister i Ekonomise

Sipas sekretarit te pergjithshem te LSIse Luan Rama ne nje mbledhje urgjente te kryesise se partise jane propozuar ndryshime ne kabinetin qeveritar. Sipas tij pjese e kabinetit nuk do te jete me ministri Dritan Prifti. Ndryshimet ne LS nderkohe i miratoi edhe kryeministri Sali Berisha. Pasi diskut

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.229Z

Ndertimi, sektori perfaqesues i ekonomise

Sektori i ndertimit perfaqeson nje nga sektoret me aktive te ekonomise shqiptare. Gjate vitit te kaluar prodhimi i ketij sektori ka perfaqesuar rreth 14 per qind te Prodhimit te Pergjithshem Bruto ne vend dhe ka siguruar rreth 17 per qind te shitjeve totale nga sektoret prodhues jobujqesore te ekono

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.570Z

Ministria e Ekonomise nen shenjestren e akuzave

Per korrupsion Largimi i Dritan Priftit nga Ministria e Ekonomise le pas nje histori te gjate akuzash ndaj ketij dikasteri. Opozita socialiste prej disa muajsh ka vene ne qender te sulmeve te veta politike sektorin e ekonomise qe perfshin edhe ate te energjetikes. Ne fakt ketu eshte perqendruar edh

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama