Rezultate te kerkimit per termin: +Entit +Federal

Total: 52
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.636Z

Enti Gjerman i Statistikave: Rënie dramatike e ekonomisë

Berlin, 14 janar, NOA - Ekonomia gjermane ka pësuar një rënie dramatike gjatë vitit të kaluar dhe këtë fakt e konfirmon instituti më i lartë që merret me përpunimin e treguesve vendas në Gjermani. Konkretisht, sipas Entit Federal të Statistikave, Prodhimi  i Brendshëm Bruto ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.079Z

Zvicra ekstradon Shemsi Nuhiun në Serbi

Gjykata Federale e Zvicrës ka vendosur të ekstradojë në Serbi shqiptarin Shemsi Nuhiu me shtetësi të Serbisë dhe Kosovës, pasi ai akuzohet nga autoritetet e Beogradit në të ashtuquajturin 'Grupi i Gjilanit’.I pyetur nëse mund ta konfirmojë edhe zyrtarisht lajmin e publikuar dje për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:49.962Z

Schmidt: Azilkërkuesit, pothuajse asnjë shans në njohjen e statusit

Presidenti i Entit Federal për Migrimin dhe Refugjatë të Gjermanisë, Manfred Schmidt, ka publikuar një koment ku thotë se "azilkërkuesit nga Serbia, Bosnjë-Hercegovinë, Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi nuk kanë pothuajse asnjë shans në njohjen e statusit të azilit në Gjermani. Sipas ti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.129Z

Shqiperia merr ekseperience amerikane per energjine atomike ne Shqiperi

Pervoja amerikane ne fushen e shfrytezimit te energjise atomike, pritet te zbatohet edhe ne Shqiperi. Zgjerimit te pritshem te rolit te Entit Rregullator te Energjise (ERE), perveç sektorit te energjise elektrike dhe ne sektorin e gazit, te hidrokarbureve dhe energjise atomike, po i par

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.352Z

Ndërtimi i centralit atomik, ERE merr eksperiencën e amerikanëve

Shumë kompani të huaja kanë shfaqur interes për të ndërtuar një central atomik në Shqipëri.Por duke qenë se institucionet vendase nuk kanë eksperiencë në këtë fushë atëherë, një grup specialistësh të Entit Rregullator të Energjisë do të zhvillojnë një vizitë pune në SHBA.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:44.520Z

Totozani vizitë 4 ditore në Gjermani, zhvillon takime të rëndësishme

Avokati i Popullit, Igli Totozani, nga datat 24 – 28 qershor do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Republikën Federale të Gjermanisë, me ftesë të Ministres së Jashtme Federale, znj Alexandra Wehr. Në këtë vizitë zyrtare, Avokati i Popullit shoqërohet nga z. Sotiraq Nushi, Drejt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:41.138Z

Çdo i pesti zviceran ‘i pafe’

Numri i besimtarëve në Zvicër vjen gjithnjë duke u zvogëluar. Sipas të dhënave statistikore të Entit Federal për statistikë, që i referohen vitit 2010, janë 1.3 milion ose 20.1% e të gjithë zviceranëve të moshës mbi 15 vjeçare që janë shprehur se nuk i takojnë asnjë religjioni.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama