Rezultate te kerkimit per termin: +Ernest +Noka

Total: 166
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.152Z

Ernest Noka, zëvendësministri i ri Transporteve

Në vendin vakant të zëvendësministrit të Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit, vjen një kuadro i ri. Ernest Noka do të jetë zëvendësministri i Transporteve, i cili në këtë dikaster do të merret me gjithë drejtoritë që përfaqësojnë transportet në vend, mes tyre dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.055Z

Buxheti 2012/ Noka Vend te rendesishem investimet ne infrastrukture

Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave shqyrtoi të enjten në mbrëmje, buxhetin e vitit 2012 për Ministrinë e Punëve Publike dhe Transportit. Zëvendësministri i MPPT-së, Ernest Noka theksoi se "MPPT vazhdon të përfitojë p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:37.667Z

Noka: Furnizimi me ujë, i garantuar në zonat turistike

Ministria, projekte për impiante të pastrimit të ujërave që derdhen në det e liqene. Pushuesit këtë vit e kanë ndier më pak mungesën e ujit Furnizimi me uj t pijshm 24 or pa ndrprerje n zonat bregdetare dhe jo vetm, mbetet sfida kryesore e qeveris shqiptare. Investim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:29.197Z

Noka: Durrës - Kukës, rritet me 25% numri i turistëve nga Kosova

Zëvendësministri i Transporteve: Rruga e Kombit u përdor edhe nga turistët serbë Rruga Durrs - Kuks, e cilsuar ndryshe si Rruga e Kombit, ka rritur ndjeshm fluksin e pushuesve nga Kosova q zgjedhin bregdetin shqiptar pr turizm. Q n muajin maj, kur tuneli u rihap pas punimeve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.903Z

Tuneli i Kalimashit hapet në 15 maj, në vjeshtë në gjendje pune të dy tunelet

Zëvendësministri i Transporteve Ernest NokaMinistria e Punëve Publike, Transporteve dhe Telekomunikacionit, deklaron se Tuneli i Kalimashit do të vihet në gjendje pune, plotësisht në 15 maj. Punimet në tunelin e rrugës Rrëshen-Kalimash, pjesë e autostradës Durrës-Kukës-Morinë, po shko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.903Z

Tuneli i Kalimashit hapet në 15 maj, në vjeshtë vihen në gjendje pune të dy tunelet

Zv/ministri i Transporteve Ernest Noka, thotë në më pak se një muaj, autostrada Durrës- Kukës- Morinë do funksionojë plotësishtMinistria e Punëve Publike, Transporteve dhe Telekomunikacionit, deklaron se Tuneli i Kalimashit do të vihet në gjendje pune, plotësisht në 15 maj. Punimet n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.207Z

Reduktohen licencat në varësi të Transporteve, nga 30 në 8

Ministria e Transportit ka vendosur heqjen e 22 licencave dhe lejeve në disa sektorë në vartësi të saj, pas vendimit të Këshillit të Ministrave. Nëse kërkon të hapësh një biznes për shërbim postar, agjenci transporti tokësor apo dhe detar, tashmë nuk do të duhet të marrësh një

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama