Rezultate te kerkimit per termin: +Fletoren

Total: 5667
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.595Z

Qeveria harron fletoren zyrtare

Monitorimi i Qëndrës për Cështjet e Informimit Publik ka zbuluar se përgjatë tre viteve plot 1183 vendime të Këshillit të Ministrave nuk janë botuar në fletoren zyrtare, cka sjell efekte financiare, impakt për emërimet në administratë, ndërsa 160 prej tyre që mungojnë, implikojnë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.456Z

Raporti, qeveria vonon botimet në Fletoren Zyrtare

Qendra për Çështje të Informimit Publik, ÇIP, publikon sot raportin vjetor Transparenca e Botimeve Zyrtare në Republikën e Shqipërisë. Në këtë raport kalohen në skaner institucionet e shtetit shqiptar, që nga ministritë, Kuvendi dhe gjykatat e vendit. Ky është raporti i tretë që k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:41.780Z

Dokumenti firmoset nga ministrat, falsifikohet në Fletoren Zyrtare

Një dokument zyrtar, që mban firmat e dy ministrave falsifikohet dhe botohet me ndryshime në Fletoren Zyrtare. "Fiks Fare" denoncoi dje botimin me ndryshime të një urdhri të përbashkët të dy ministrave në Fletoren Zyrtare. Bëhet fjalë për një udhëzim që mban numrin 9 të datës 26 sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.249Z

Manjani: Zbatohen vendime të pabotuara në Fletoren Zyrtare

Socialistët ju rikthyen dje çështjes së akteve normative të shtetit që ende nuk janë botuar në Fletoren Zyrtare. Kreu i Komisionit të Ligjeve pranë PS-së, Ylli Manjani, i bëri me dije opinionit publik se që prej shtatorit 2005 e deri më sot janë 1010 nga mbi 2924 vendime normative të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.054Z

Ndryshimet kushtetuese publikohen në Fletoren Zyrtare

Ndryshimet kushtetuese për reformën në drejtësi janë publikuar në Fletoren Zyrtare, ndërsa hyjnë në fuqi 15 ditë pas publikimit të tyre, çka do të thotë se Kushtetuta e re hyn në fuqi më datë 10 gusht. Bëhet fjalë për ndryshimin e ligjit Nr. 7417 i miratuar me referendum më 21 t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.583Z

Skandali, vendimet e Qeverisë nuk botohen në Fletoren Zyrtare

Sipas studimit, 5 akte normative me fuqinë e ligjit të Këshillit të Ministrave, si dhe shumica e vendimeve të Këshillit të Ministrave, nuk rezultojnë të jenë botuar në Fletoren Zyrtare TIRANË - Qeveria shqiptare thyen rekord në mosbotimin në Fletoren Zyrtare të vendimeve, që ajo mi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:23.748Z

Hyn ne fuqi ligji i Vettingut publikohet ne Fletoren Zyrtare

brbrHyn ne fuqi ligji per rivleresimin e pasurive per funksionaret e drejtesisebrbr brbrVendimi i Gjykates Kushtetuese per ligjin e Vettingut eshte zbardhur sot ne Fletoren Zyrtarebrbr brbrKy vendim eshte perfundimtar i formes se prere dhe hyn ne fuqi diten e botimit ne Fletoren Zyrtare thuhet ne fa

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama