Rezultate te kerkimit per termin: +Fondi

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:17.977Z

Fondi per te porsalindurit

Fondi per te porsalindurit E marte 12 Shkurt 2013 1708 Fondi per te porsalinduritNese cdo femije qe vinte ne jete pas vitit 2008 kishte dhurate nga qeveria 5 mije leke te rinj kjo nuk ndodh me Prej me shume se nje viti qindra foshnja ne te gjithe vendin nuk e kane marre shperblimin qe akordonte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.502Z

Fondi Heartefact

Nga Nikola Sko269aji263 me 08 dhjetor 2010 ne ora 1218 Fondi Heartefact HF eshte nje fondacion i pavarur rajonal programet e te cilit mbeshtesin integrimet Europiane te Ballkanit Perendimor dhe projekte qe kontribuojne ne tejkalimin e pasojave nga konfliktet e armatosura ne territorin e ish Jugos

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:51.241Z

LICENSOHET FONDI I INVESTIMIT CREDINS PREMIUM

Tiranë, Shqipëri, 3 qershor 2016 Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare në mbledhjen e datës 30 Maj 2016 shqyrtoi dhe miratoi licencimin e Credins Invest sh.a., Shoqëri Administruese e Fondeve të Pensionit dhe Sipërmarrjeve të Investimeve Kolektive, si dhe miratoi Fondin e Inv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:24.546Z

Hapet Fondi për Përkthimin Letrar 2017

Edhe këtë vit Ministria e Kulturës, në mbështetje të politikave të saj ndaj librit dhe vëmendjes së shtuar për cilësinë me të cilën ai shkon tek lexuesi, ka hapur thirrjen për aplikime për përkthime letrare nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe. Fondi për Përkthimin Letrar (FPL) ës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:11.300Z

Digjet fondi i kompensimit

Drejtues te Shoqates Pronesi me Drejtesi deklaruan per Koha Televizion se fondi i kompesimit te ish pronareve qe kap shifren 500 milion leke u dogj per kete vit. Kjo sipas tyre ndodhi pasi vonesa e miratimit te vendimit te qeverise beri qe te mos kete kohe per verifikimin e dokumentacionit e aplikan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.163Z

Matura, sivjet dyfishohet fondi i pyetjeve

Llogaritjet Sipas modeleve te huazuara nga shtetet ku Matura Shteterore eshte tashme nje proces mjaft efikas, fondi i pyetjeve edhe ne Shqiperi do te jete sa 20- fishi i sasise se kerkesave per nje test te vecante. "Nese nje test ka 25 kerkesa me alternativa dhe zhvillim, fondi i pyetjeve qe mund

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:25.949Z

Subvencionimi i teksteve, shpërndahet fondi

Fondi i subvencionimit të teksteve mësimore, me vlerë 415 milionë lekë nga buxheti i shtetit për vitin shkollor 2008-2009, është shpërndarë me sukses në pjesën më të madhe të qarqeve. Zëdhënësja e ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Ermelinda Muho, pohoi për shtypin të premt

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama