Rezultate te kerkimit per termin: +Gazeta +Shqip

Meta: total 1000 / total_found 64068 / time 0.042 / keyword[0] gazeta / docs[0] 97392 / hits[0] 123235 / keyword[1] shqip / docs[1] 354983 / hits[1] 1112891 /
Numërohen mbi 20% të votave, PS 75 mandate
  • 2017-06-26

Numërohen mbi 20% të votave, PS 75 mandate

Partia Socialiste është pranë një fitoreje historike, kjo dallohet qartë pas numërimit të mbi 20% të votave. Teksa janë numëruar 1357 nga 5362 kuti në të gjithë Shqipërinë, PS udhëheq me mbi 50.33% të votave, e ndjekur nga PD me 27.74% të votave dhe LSI me 15.35% të votave. Ndër

Qarku Tiranë, numërohen 66 kuti, ja si ndahen mandatet
  • 2017-06-26

Qarku Tiranë, numërohen 66 kuti, ja si ndahen mandatet

Në Tiranë ka përfunduar numërimi i 66 kutive nga 1198 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Socialiste është kryesuese me 46.48% të votave. PD vjen e dyta me 30.01% të votave. LSI renditet e treta me 13.76% të votave. Në vend të katërt është PDIU me 3.8% të votave. Ndërsa L

Qarku Elbasan, numërohen 29 kuti, ja si ndahen mandatet
  • 2017-06-26

Qarku Elbasan, numërohen 29 kuti, ja si ndahen mandatet

Në Elbasan ka përfunduar numërimi i 29 kutive nga 547 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Socialiste është kryesuese me 51.42% të votave. LSI vjen e dyta me 17.72% të votave. PD renditet e treta me 17.47% të votave. Në vend të katërt është PDIU me 11.34% të votave. Në Elba

Qarku Vlorë, numërohen 27 kuti, ja si ndahen mandatet
  • 2017-06-26

Qarku Vlorë, numërohen 27 kuti, ja si ndahen mandatet

Në Vlorë ka përfunduar numërimi i 27 kutive nga 447 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Socialiste është kryesuese me 65.97% të votave. PD vjen e dyta me 17.91% të votave. LSI renditet e treta me 9.2% të votave. Në Vlorë ndahen 12 mandate deputetësh dhe në bazë këtyre rezu

Qarku Berat, numërohen 16 kuti, ja si ndahen mandatet
  • 2017-06-26

Qarku Berat, numërohen 16 kuti, ja si ndahen mandatet

Në Berat ka përfunduar numërimi i 16 kutive nga 305 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Socialiste është kryesuese me 50.11% të votave. PD vjen e dyta me 24.25% të votave. LSI renditet e treta me 23.91% të votave. Në Berat ndahen 7 mandate deputetësh dhe në bazë këtyre rezul

Qarku Kukës, numërohen 18 kuti, ja si ndahen mandatet
  • 2017-06-26

Qarku Kukës, numërohen 18 kuti, ja si ndahen mandatet

Në Kukës ka përfunduar numërimi i 18 kutive nga 173 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Demokratike është kryesuese me 54.77% të votave. PS vjen e dyta me 36.79% të votave. LSI renditet e treta me 6.46% të votave. Në Kukës ndahen 3 mandate deputetësh dhe në bazë këtyre rez

Qarku Lezhë, numërohen 42 kuti, ja si ndahen mandatet
  • 2017-06-26

Qarku Lezhë, numërohen 42 kuti, ja si ndahen mandatet

Në Lezhë ka përfunduar numërimi i 20 kutive nga 263 të tilla që ka ky qark dhe nga shifrat e deritanishme, Partia Socialiste është kryesuese me 45.48% të votave. PD vjen e dyta me 35.5% të votave, ndërsa LSI renditet e treta me 14.03% të votave. Lezha ka 7 mandate deputetësh dhe në baz