Rezultate te kerkimit per termin: +Georgi +Stardellov

Total: 0
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:19.767Z

Akademitë e Maqedonisë dhe Shqipërisë firmosën bashkëpunimin

Nga Express më 05 shtator 2011 në ora 21:00 Sot në Ohër në selinë e dytë të ASHAM, në vilën “Uranija”, u takuan delegacionet e Akademive të Shkencave të Maqedonisë dhe Shqipërisë, kryesuar nga dy kryetarët, Geogi Stardellov dhe Gudar Beqiraj. Në këtë takim, u bisedua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:19.949Z

Shqipëri-Maqedoni, bashkëpunim mes akademive

TIRANË-Akademia e Shkencave dhe Arteve Maqedonase dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë, kanë nënshkruar në Ohër, një memorandum bashkëpunimi për ndërmarrjen e nismave të përbashkëta. Kryetari i Akademisë Maqedonase t&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:24.363Z

Akademia maqedonase tërhiqet nga Enciklopedia

 “Në takimin e sotëm të redaksisë u diskutuan reagimet e partive politike, shoqatave qeveritare dhe individëve lidhur me publikimin e Enciklopedisë maqedonase. Informohet opinioni se do të bëhen disa korrigjime të caktuara, në disa njësi dhe do të vazhdojë puna për botimin e dyt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.988Z

Maqedoni, akademikët: Enciklopedia nuk do tërhiqet

Shumica e akademikëve maqedonas kanë deklaruar se nuk do të tërhiqet "Enciklopedia Maqedonase", por do të bëhet korrigjimi në pjesët kontestuese të saj. Ky vendim është bërë i ditur nga Kuvendi i Akademisë së Shkencave dhe Arteve Maqedonase (ASHAM), ku shumica prej 48 anëtarëve të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:24.368Z

Tërhiqet Maqedonia: Do ta korrigjojmë Enciklopedinë

Akademia e Shkencave dhe Arteve maqedonase u shpreh, dje, e gatshme për të korrigjuar pjesët e kundërshtuara të Enciklopedisë, në të cilat, sipas ekspertëve, shoqërisë civile dhe partive politike shqiptare, fyhen rëndë shqiptarët, përkatësisht qenia e tyre kombëtare dhe autoktonia.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:19.883Z

Komitet shqiptaro-maqedonas për Enciklopedinë

Kryetarët e akademive të Shkencave të Maqedonisë dhe Shqipërisë, duke nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit Akademia Shqiptare dhe ajo Maqedonase bien dakord për të ngritur një komitet të përbashkët në fushën e shkencave shoqërore. Ndonëse nuk e specifikon konkretisht, ky komitet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:24.532Z

Tërhiqen maqedonasit, enciklopedia do të korrigjohet

Akademikët maqedonas do të korrigjojnë enciklopedinë. Vendimi u mor dje nga anëtarët e stafit të "Enciklopedisë së Maqedonisë", në një takim të zgjeruar në Akademinë e Shkencave. Në takim u vendos të korrigjohen disa përcaktime në publikimin e botimit të parë dhe të vazhdohet t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama