Rezultate te kerkimit per termin: +Gjobat

Total: 4210
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.769Z

Policia rrugore:Paguani gjobat

12/02/2005  Policia rrugore do të bllokojë të gjitha automjetet, pronarët e të cilave nuk kanë paguar gjobat e vendosura nga shërbimet e rrugorëve. Mjetet do të zhbllokohen kur drejtuesit e autoveturave të paguajnë detyrimet, duke u bazuar në nenin 203 të Kodit Rrugor. Drejtor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.272Z

Anulohen gjobat elektorale për biznesin

Këshilli i Ministrave miraton faljen e gjobave të periudhës 1 mars – 31 gusht 2013 Premtimi - Kreu i Partisë Socialiste, Edi Rama, deklaroi gjatë fushatës elektorale të vitit 2013 se të gjitha gjobat e marra pas muajit mars 2013 do të faleshin kur PS të vinte në pushtet. Ai madje u

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:16.714Z

Gjobat ilegale të policisë ndëshkojnë qytetarët

Tiranë- Vendosja e gjobave pa dijeninë e drejtuesit të makinave dhe pa i informuar fare po shndërrohet në një problem madhor. Qytetarët mësojnë se janë debitorë tek policia ose kur shkojnë për të paguar ndonjë gjobë për të cilën janë në dijeni, ose kur kontrollohen rastësisht n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.206Z

Qeveria fal gjobat politike

Qeveria shqiptare ka kaluar projekt-ligjin për faljen e gjobave të vendosura nga kontrollet tatimore gjatë periudhës 1 Mars deri në 31 Gusht 2013. 'Me anë të këtij projektligji do të anulohen të gjitha gjobat e vendosura gjatë periu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:24.530Z

Biznesi, kush ‘spiunon’, përjashtohet nga gjobat

 Fabiola ÇelaNëse ‘spiunon’ bizneset e tjerë që nënshkruajnë marrëveshje të ndaluara sic është karteli, ateherë nuk do të gjobitesh. Autoriteti i konkurencës ka miratuar rregulloren e re “për gjobat dhe leftësimin prej tyre”. Sipas kësaj rregullorej

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.819Z

Gjobat nuk ekzekutohen

Mbi 120 gjoba për shkelësit e Ligjit të punës, sa janë shqiptuar vitin e kaluar, vetëm gjysma e tyre janë paguar. Inspektorati kërkon bashkëpunimin e gjykatave komunale për trajtimin e këtyre lëndëve. Nga Express më 21 qershor 2011 në ora 12:00 Inspektorati i Punës po has në vë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.852Z

Gjobat, shoferet e Beratit në protestë

Të gjithë shoferët dhe pronarët e autobusëve te qarkut te Beratit qe sollën protestuesit ne Tirane me 21 janar, kane protestuar ne sheshin kryesor te qytetit. Te mbështetur edhe nga drejtuesit lokale te opozitës ata kane kërkuar te hiqen gjobat qe sipas tyre janë vene padrejtësisht nga D

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama