Rezultate te kerkimit per termin: +Gjykatat +Administrative

Total: 1381
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:56.120Z

Gjykatat administrative filluan në nëntor 2013

Ligji u miratua në 2012, filluan më 4 nëntor 2013. Përcaktohej se çështja përfundonte brenda 30 ditëve Ngarkesa – Numri jo i mjaftueshëm i gjyqtarëve, sidomos në Gjykatën Administrative të Apelit, ka rezultuar në një ngarkesë të madhe të gjykatave administrative dhe vonesa n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.766Z

Gjykatat Administrative SHBA Miratoni ligjin

Ambasada e Shteteve te Bashkuara te Amerikes kerkon qe pr/ligji per Gjykatat Administrative te miratohet pa vonesa nga kuvendi i Shqiperise brenda dates 30 shtator. Zyra diplomatike e Uashingtonit ne Tirane thekson se ky draft eshte ne programin e Sfides se Mijevjecarit.Projektligji ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.641Z

Qeveria bën gati gjykatat administrative

Gjykatat administrative do të fillojnë të funksionojnë në tetor të këtij viti. Qeveria premton se do t‘i japë fund njëherë e përgjithmonë ngërçit të hershëm që mban të acaruara marrëdhëniet e saj me biznesin, atë që ka të bëjë me shqyrtimin në kohë të shkurtër dhe në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:48.778Z

Topi:Te miratohen gjykatat administrative

Presidenti i Republikes, Bamir Topi nderhyn pas deshtimit te Kuvendit per miratimin e projektit per gjykatat administrative. Nga mbledhja e radhes e KLD-se, kryetari i shtetit u terhoqi vemendjen mazhorances dhe opozites te rishohin mundesine e miratimit te ketij akti, qe do te ndikonte ne menyre c

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.768Z

KLD diskuton projektligjin për Gjykatat Administrative

TIRANË - Këshilli i Lartë i Drejtësisë u mblodh dje dhe diskutoi lidhur me qëndrimin që do të mbajë ndaj projektligjit për Gjykatat Administrative, i hartuar nga Ministria e Drejtësisë. Mbledhja e KLD-së mbahet pas kërkesës, së Komisionit të Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.821Z

Gjykatat administrative, Biznesi: Te miratohet ligji

Shoqatat e biznesit, si rrallehere jane bashkuar te gjitha ne nje ze, duke i bere thirrje politikes qe te miratoje urgjent ligjin per gjykatat administrative. “Shprehim keqardhjen qe ky projektligj nuk eshte perfshire ne kalendarin e punes per seancen e dates 11 maj, duke rrezikuar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.645Z

Zbardhen verejtjet e nderkombetareve per Gjykatat Administrative

TIRANE- Zbardhen 22 amendamentet e organizmave te huaja per projektligjin Per organizimin e gjykatave administrative dhe gjykimin e mosmarreveshjeve administrative. EURALIUS USAID Millenium Challge Corporation dhe OSBE me 30 mars te ketij viti i kane depozituar Kuvendit konkretisht komisionit parlam

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama