Rezultate te kerkimit per termin: +Grabian

Total: 208
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:55.094Z

Rama ndalon ne Grabian te Lushnjes

Dialogu me Shqiperine vijon rrugetimin e tij ne Shqiperi.Ndalesa e rradhes e kreut socialist Edi Rama ka qene ne Grabian te Lushnjes ku eshte perballur me deshmi rrenqethese te jetes se veshtire te banoreve.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.335Z

IKMT ndal shembjet në Grabian, Totozani përgëzon

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së territorit ka vendosur ta ndërpresë përkohësisht prishjen e disa banesave pranë rrethërrotullitmit në Grabian të Lushnjës. Një vendim i tillë është përshëndetur menjëherë nga Avokati i Popullit Igli Totozani, i cili tha se për këtë çësht

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.716Z

Gati prishja e 55 objekteve në Grabian

06/02/2005  Rikthehet prishja e ndërtimeve pa leje FIER - Nis aksioni i policisë ndërtimore në Grabian të Lushnjës. Të hënën do të fillojë aksioni i policisë ndërtimore të Fierit për prishjen e shumë objekteve të jashtëligjshme ndërtuar në komunën e Grabianit në Lush

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.146Z
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.422Z

VENDIM PËR MIRATIMIN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË PRONAVE, PYJE DHE KULLOTA, QË DO TË TRANSFEROHEN NË PRONËSI TË NJËSISË SË QEVERISJES VENDORE, KOMUNA GRABIAN, TË QARKUT TË FIERIT

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË PRONAVE, PYJE DHE KULLOTA, QË DO TË TRANSFEROHEN NË PRONËSI TË NJËSISË SË QEVERISJES VENDORE, KOMUNA GRABIAN, TË QARKUT TË FIERIT Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.926Z

Kryeministri Berisha inspekton punimet e fazës përfundimtare të rrugës Tre Urat-Grabian

  Kryeministri Berisha po zhvillon sot një vizitë në qytetin e Divjakës, ku fillimisht mori pjesë në inspektimin e fazës përfundimtare të rrugës Tre Urat-Grabian. Rruga e cila pritet të përfundojë brenda muajit korrik, ka një gjatësi prej 6 kilometrash dhe është investim i q

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:00.036Z

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË PRONAVE TË PALUAJTSHME PUBLIKE, SHTETËRORE, QË TRANSFEROHEN, NË PRONËSI OSE NË PËRDORIM, TË KOMUNËS GRABIAN, TË QARKUT TË FIERIT  

V E N D I M  PËR  MIRATIMIN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË PRONAVE TË PALUAJTSHME PUBLIKE, SHTETËRORE, QË TRANSFEROHEN, NË PRONËSI OSE NË PËRDORIM, TË KOMUNËS GRABIAN, TË QARKUT TË FIERIT   Në mbështetje t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama