Rezultate te kerkimit per termin: +Guvernatori

Total: 7365
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:56.050Z

Guvernatori Fullani apel drejtesise

Kriza e fundit financiare ne bote diktoi rregulla te reja dhe kod te ri juridik per tregjet financiare. Ne kete kontekst, guvernatori i Bankes se Shqipërisë Ardian Fullani, veren se tregu financiar ne Shqiperi nuk ka mbeshtetjen e duhur ligjore per te mirefunksionuar. Paralelizmi i fu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.565Z

fare nuk tha Guvernatori

Nuk na ndodh shpesh te degjojme Guvernatorin e Bankes Qendrore te shpreh mendimet e tij mbi ekonomine e vendit vec rastet e planifikuara kur botohen raportet periodike te bankes. Keshtu qe fjala e mbajtur rishtazi kishte potencialin te ishte me peshe sidomos duke konsideruar qe vinte nga perfaqes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.605Z

Guvernatori Fullani fton investitorët britanikë

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani, gjeti rastin të ftonte investitorët anglezë për të pasur më shumë mundësi financimi në projekte të ndryshme. Më datat 15-18 maj 2009, guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani, mori pjesë në mbledhjen e 18 vjetore të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:42.205Z

Guvernatori nbesë

Kanuni i Lekë Dukagjinit nuk është i fuqishëm vetëm në bjeshkët e Kosovës apo ato të Shqipërisë. Ligjet e mbledhura para qindra vjetësh, shpesh kanë fuqi më të madhe sesa vetë policia dhe shteti. Madje edhe në Prishtinë, e pse jo në institucionet më të larta të vendit. Një p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.226Z

Arrestohet për korrupsion guvernatori i Ilinoisit

Guvernatori i Illinoisit, në shtetin e të cilit presidenti i zgjedhur amerikan Barack Obama ka qënë senator, u arrestua sot me akuzën për korrupsion, njoftoi zyra e prokurorit. Guvernatori Rod Bllagojeviç u akuzua se kishte tentuar të shiste vendin vakant të Senatit, të demokratit Ba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:53.158Z

Guvernatori ka humbur gjithçka

Nga Erion Braçe   Tre javë nga vjedhja në Bankën e Shqipërisë, po ndodh që: Guvernatori absolut rri në krye të bankës edhe pse ka humbur gjithçka, moralin, besimin, autoritetin, fuqinë. Rri thjesht për shkak të mandatit. Këshilli Mbikëqyrës, me fuqi të qarta ligjore rri në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:01.519Z

Guvernatori paralajmeron qeverine

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani i lëshoi një mesazh të fortë qeverisë, kur i kujtoi se të ardhurat në buxhet po shfaqin tendenca në rënie. "Rënia e të ardhurave në buxhet kërko

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama