Rezultate te kerkimit per termin: +Hekuran +Billa

Meta: total 5 / total_found 5 / time 0.000 / keyword[0] hekuran / docs[0] 2129 / hits[0] 3602 / keyword[1] billa / docs[1] 124 / hits[1] 217 /
No Pic available
  • 2015-09-09

Legalizimet në Tiranë, 760 familjet që përfitojnë

ALUIZNI publikon listën me 760 familjet që përfitojnë nga legalizimi i banesave në qarkun e Tiranës. Ata gati faturën për parcelën ndërtimore. Në bazë të ligjit nr.50, dt. 27.06.2014. Të gjithë qytetarët përfitojnë një zbritje në masën 20% të vlerës së parcelës ndërtimore,

ALUIZNI: 1027 personat që marrin lejen e legalizimit
  • 2015-07-27

ALUIZNI: 1027 personat që marrin lejen e legalizimit

ALUIZNI publikon listën me 1027 emra që duhet të paraqiten pranë Agjencisë së Legalizimit për të bërë pagesën për parcelën e ndërtuar dhe më pas të pajisen me lejen e legalizimit. Lista e përfituesve janë banorë në zonën e ish-Kënetës     NR EMER ATESI MBIEMER 1 A

Legalizimet, 248 qytetarët  që duhet të tërheqin faturat
  • 2012-06-17

Legalizimet, 248 qytetarët që duhet të tërheqin faturat

ALUIZNI, Drejtoria e Tiranës: Objektet i përkasin 11 njësive bashkiake Për 248 qytetarë që kanë vetëdeklaruar, drejtoria e ALUIZNI-t të Tiranës ka përfunduar gjithë dokumentacionin tekniko-ligjor, si dhe ka bërë gati faturën financiare që duhet të paguhet. Gazeta boton sot emrat e a

No Pic available
  • 2009-12-19

Tiranë, legalizimet, lista e 434 familjeve në njësinë 8

Agjencia e Legalizimeve publikoi dje listën e 434 familjeve që kanë marrë lejen e legalizimit dhe që duhet të paraqiten në zyrat e ALUIZNI-t për të bërë të gjitha pagesat. Lista u përket familjeve të njësisë bashkiake nr. 8 në kryeqytet. Këtyre familjeve u është bërë gati dosja

No Pic available
  • 2009-01-09

Tiranë-Durrës, 3000 familjet që do të marrin tapi

LISTA EMERORE PER KALIM PRONESIE KOMUNA PASKUQAN, QARKU TIRANE ZONA KADASTRALE 2884, BLLOKU NR 1 Nr. Emri Atësia Mbiemri 1 2 3 1 REFAT JEMIN PUCI 2 KUJTIM FEMI MALLKASI 3 SHKELQIM FAIK MALLKASI 4 MAKSUT JEMIN PUCI 5 SINAN XHELAL SKARA 6 FERIT HAMIT SULEMANI 7 STAVER GJERGJ LLESHAJ 8 VLADIMIR SAFET