Rezultate te kerkimit per termin: +Hildebrand +Gurlitt

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.759Z

Rasti Gurlitt Kthimi në shtëpi i Gruas që rri ulur

Një vepër e paçmuar e Henri Matis, e vjedhur nga nazistët, do të rikthehet te trashëgimtarët e pronarit Gurlitt do tua kthejë trashëgimtarëve një vepër të Matis (Matisse). Por ai nuk e ka më pikturën. Ajo ndodhet në Prokurorinë e Augsburgut. Ajo do ta dorëzojë vetëm, pasi të jet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.897Z

Cornelius Gurlitt vdiq, por çdo bëhet me kryeveprat?

Koleksionisti gjerman i artit, Cornelius Gurlitt, vdiq në moshën 81- vjeçare, duke lënë pezull pa asnjë përgjigje konkrete se çdo bëhet me koleksionin e tij gjigand. Gurlitt u bë i famshëm para dy vitesh, kur u zbulua se ai ruante një pasuri të jashtëzakonshme, që mendohet se ishte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.897Z

Vdes koleksionisti gjerman, mbeten pa zot kryeveprat e artit

GJERMANI-Një koleksion gjigand me kryevepra të artit botëror në duart e akujt. Koleksionisti gjerman i artit, Cornelius Gurlitt u shua në moshën 81- vjeçare, duke lënë pezull pa asnjë përgjigje konkrete se ç’do bëhet me kolek

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.996Z

Zbulohen piktura të tjera të vjedhura nga nazistët

Hetimi Dhjetëra vepra arti u zbuluan në shtëpinë e koleksionistit Kornelius Gurlitt në Austri, gjermani i cili më 2012 u zbulua se kishte qindra piktura që besohet se janë vjedhur nga nazistët. Zbulimet e fundit në Salzburg përfshijnë piktura nga Rënuar (Renoir), Monet dhe Pikaso (Picas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:05.835Z

Si ka mundësi që kjo pasuri ishte në plehra?

Çfarë zbulimi sensacional! Më shumë se 1500 vepra arti, të mbledhura nga nazistët, por të zhdukura që pas mbarimit të Luftës së Dytë Botërore. Vepra origjinale të Picasso, Chagall, Matisse, Nolde, Marc, Beckmann, Klee, Kokoschka, Renoir, etj. Prej dekadash, ato gjendeshin në një a

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:06.342Z

Koleksioni nazist mban kryevepra të panjohura

Zbulimi Prokurorët janë të pasigurt nëse mund ta arrestojnë poseduesin e koleksionit apo jo Vepra që më herët kanë qenë të panjohura nga mjeshtër të mëdhenj të pikturave gjenden në koleksionin me 1400 objekte të zbuluara së fundmi në Mynih dhe që qenë vjedhur nga nazistët,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama