Rezultate te kerkimit per termin: +Hyrije +Xhafa

Meta: total 4 / total_found 4 / time 0.000 / keyword[0] hyrije / docs[0] 51 / hits[0] 73 / keyword[1] xhafa / docs[1] 2722 / hits[1] 4441 /
No Pic available
  • 2010-03-18

Shtesat e pallateve, 255 familjet që marrin lejet

ALUIZNI publikon emrat e familjeve që duhet të bëjnë pagesën e detyrimeve financiare Agjencia e Legalizimeve publikoi dje emrat e 255 familjeve në Tiranë, të cilat përfitojnë legalizimin e shtesës së tyre. Këto familje kanë bërë vetëdeklarim për shtesat e tyre dhe

No Pic available
  • 2010-02-24

Legalizimet, tapitë për 255 familje

Agjencia e Legalizimeve ka publikuar listën e 255 familjeve, të cilave ju është përgatitur dokumentacioni i nevojshëm tekniko-ligjor për të legalizuar shtesat pa leje, që ata kanë ndërtuar në objektet me leje. Gazeta boton sot emrat e përfituesve në njësitë numër 7,5,2 në Tiranë,

No Pic available
  • 2010-02-24

ALUIZNI Udhëzimet zyrtare për përdorimin e letrave me vlerë

Autori i Lajmit: Anilejda ShëmbitrakuKuvendi i Shqipërisë, ka miratuar në datë 4.2.2010, ligjin nr 10219 “Për disa shtesa në ligjin nr. 9482, datë 3.4.2006, “Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje” të ndryshuar. Ky ligj parashikon si formë alternative page

No Pic available
  • 2009-09-15

Klasat, me pak nxënës Shkollat e reja në përvojën e mësimdhënies

Mes luleve, gëzimeve, lotëve dhe urimeve për një vit të mbarë shkollor ka nisur dje dita e para e shkollës për shumë nxënës. Më të qetë dhe më pak të zhurmshme kanë qenë shkollat të cilat janë hapur prej pak vitesh. Vitin e kaluar, në kryeqytet, u hapën katër shkolla të reja