Rezultate te kerkimit per termin: +ILDKP

Total: 3045
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.902Z

ILDKP Prifti pasuri e dyshimte

Bazuar ne deklarimet e pasurise se ish-ministrit te Ekonomise Dritan Prifti Inspektorati hedh dyshime per parregullsi ligjore ne krijimin e pasurise se tij permes shitjes se aksioneve te kompanise Fortis 2 sh.p.k. Ka kaluar ne kontroll te plote pas informacioneve ne media me 27.07.2010. Ne perfundim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.032Z

ILDKP Prokuroria bllokoi 7 dosje korrupsioni

Ne raportin vjetor te ILDKP-se thuhet se ne shume raste kur ky institucion ka bere kallezime penale ceshtja eshte mbyllur nga organi i akuzes pavaresisht se ka pasur prova te mjaftueshme... Inspektorati i Larte i Deklarimit dhe Kontrollit te Pasurive akuzon prokurorine se mbyll

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:44.318Z

ILDKP rrezohet Presidenti

Dekreti i Presidentit ka nderprere perkohesisht bojkotin e opozites e cila ka shkuar ne komisionin e Ligjeve per te mbeshtetur vendimin e presidentit per te kthyer mbrapsht ndryshimet ne ligjin per ILDKP si pasoje e te cilave presidentit i hiqet e drejta per propozimin e kandidaturave per kryeinspek

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.354Z

Akuzat e ILDKP-së, reagon prokuroria

Prokuroria e Përgjithshme ka reaguar sot ndaj deklaratave para Komisionit të Ligjeve i kryetarit të Inspektoriatit të Përgjithshëm të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurisë se prokuroria përdor standarte të dyfishta në hetimin e rasteve të referuara nga ILDKP se vendimet për mbylljen e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.859Z

ILDKP hetim për 188 zyrtarë

21/04/2011  “Me dyer të hapura”, publiku zgjedh 4% të zyrtarëve që do kontrollohen Hetimi: 7 deputetë, nënkryetarja e KQZ dhe kryetarët e minibashkive 1 e 4 Do të jenë 188 zyrtarë që do kalojnë në sitë të plotë nga ana e Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kont

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.906Z

ILDKP heton pasurite e 200 zyrtareve

Inspektorati i Larte i Deklarimit dhe Kontrollit te Pasurive ILDKP perfundoi dje kontrollin e plote per mbi 200 zyrtare te cilet i jane nenshtruar hetimit administrativ gjate muajve te fundit. Per disa subjekte te cilat kane rezultuar ne shkelje te ligjit ILDKP kerkon nisjen e procedimit penal nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.546Z

Afati i deklarimit, ILDKP: Gjobë 37 zyrtarëve

Inspektorati i deklarimit të pasurive TIRANE- Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka gjobitur 37 zyrtarë, per mosrespektim te afatit ligjor për deklarimin e pasurisë. Ndeshkimi me gjobe, sipas ILDKP varion nga 20 000 (njëzet mijë) lekë deri në 30000 (tridh

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama