Rezultate te kerkimit per termin: +Ilir +Beqja

Total: 2935
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:25.520Z

Ilir Beqja, Kushtetuesja zbardh vendimin

TIRANË- Gjykata Kushtetuese zbardh vendimin për papajtueshmërinë e mandatit të deputetit të PS-së, Ilir Beqja. Vendimi vjen pas shqyrtimit te kerkeses së një grupi deputetësh demokratë, sipas së cilës, Beqja ka përfituar fonde publike gjatë kohës kur ka qenë deputet i Kuvendit të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.964Z

PS Ilir Beqja nuk ka shkelur kushtetuten

Ilir Beqja nuk ka shkelur kushtetuten duke marre pjese ne tendera ne kohen kur ka qene deputet pasi ende nuk kishte nisur ushtrimin e kesaj detyre. Ky eshte argument ligjor me te cilin deputetet socialist ne mbledhjen e Keshillit per mandatin dhe imunitetet kane mbrojtur kolegun e tyre Ilir beqja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:34.111Z

Ilir Beqja: Akreditim spitaleve private

Spitalet jopublike, brenda vitit do t’i nënshtrohen akreditimit për sa i përket cilësisë së shërbimit që ofrojnë. Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqja duke vlerësuar rolin e tyre në lidhje me zhvillimin e shëndetësisë në Shqipëri, deklaron se spitalet jo publike do t’

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.458Z

Ilir Beqja me faull te rrezikshem ndaj Kushtetutes

07-10-2010 / Redaksionale Solidariteti i shokeve socialiste ndaj deputetit Ilir Hamit Beqja eshte mburoja me qarte e me hipokrite e perdorimit te dy standardeve per transparence njeren per miqte dhe tjetren per armiqte. Qendrimi i socialisteve te rinj ndaj Ligjit ndaj Kushtetutes dhe ndaj mor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:15.683Z

Ilir Beqja: QSUT furnizohet normalisht me ujë

Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqja bëri të ditur se QSUT prej orës 23.00 të së hënës furnizohet normalisht me ujë të pijshëm. Furnizimi normal i QSUT me ujë ka vazhduar kështu që besoj kush nuk e ka marrë vesh akoma ta shpërndajë. Shërbimi i dializës u garantua për ata që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.785Z

Ilir Beqja per sigurimet shendetesore

Partia Socialiste ka reaguar ndaj menyres se hartimit te reformes se sigurimeve shoqerore.Nensekretari per programin Ilir Beqja ka hedhur poshte pretendimet e qeverise sipas se ciles opozita ka qene dakord me kete reforme.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.550Z

Kushtetuesja: Ilir Beqja pa mandat, përfitoi nga fondet publike

SHKRUAN: Nevila Perndoj 17-06-2011 11:01TIRANË- Ilir Beqja nuk do të jetë më deputet i qarkut të Shkodrës. Gjykata Kushtetuese pranoi dje në mesditë kërkesën e 16 deputetëve demokratë, për shpalljen si të papajtueshëm të mandatit të deputetit Ilir Beqja me Kushtetutën, për shkak

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama