Rezultate te kerkimit per termin: +Importi

Total: 3698
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.103Z

Bie importi i fishekzjarrëve

Importi i mjeteve piroteknike në Kosovë sivjet ka rënë dukshëm krahasuar me vitin e kaluar, por edhe vitet paraprake. Sipas të dhënave zyrtare të Doganës së Kosovës, gjatë vitit 2015 importi i mjeteve piroteknike krahasuar me vitet e kaluara ka rënë në mënyrë drastike. Gjatë 12-mu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.149Z

Rritet importi i naftës

• Kërkesa për karburant në vend sa vjen dhe rritet edhe më shumë pavarësisht rritjes së çmimit.Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Statistikave në vend gjatë muajit janar importi i mallrave me akcizë arriti vlerën 2,528 milionë lekëve, duke zënë 8.6 për qind

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:38.508Z

Rritet importi i naftës

Edhe pse çmimi i naftës sa vjen dhe rritet, kërkesa për këtë produkt nuk është ulur. Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Statistikave deri në fund të muajit qershor importi i mallrave me akcizë arriti vlerën 4,618 milionë lekë, duke zënë 12.7 për qind ndaj totalit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.352Z

Statistikat,rritet importi i naftës

Rritja e çmimit të naftës nuk ka ndikuar në kërkesën e konsumatorëve. Të dhënat më të fundit nga Instituti i Statistikave tregojnë se importet e karburanteve kanë pësuar rritje.“Në muajin mars 2008, importi i mallrave me akcizë arriti vlerën 3.667 mln lekë, duke zënë 11 pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:00.038Z

Prodhimi vendas shqiptar"mbytet" nga importi

E gjithë industria e sallamit punon vetëm me mish importi, të blerë kryesisht nga Brazili. Në këto supermarkete, zor të gjesh prodhime shqiptare, të freskëta ose të përpunuara. TIRANE-Në prodhimet agrare dhe të industrisë ushqimore, volumin më të madh tregtar dhe vlerën më të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.269Z

Importi i energjisë thelloi deficitin tregtar

Thatësira ka bërë që të rritet ndjeshëm importi i energjisë gjatë muajve të fundit. Instituti i Statistikave raporton për një rritje me rreth 22 për qind të importit të mineraleve, energjisë dhe lëndëve djegëse gjatë muajit tetor. Pjesa më e madhe e kësaj rritje ka ardhur për s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:17.967Z

Importi i plehrave ne vend

Importi i plehrave ne vend E hene 11 Shkurt 2013 1648 Importi i plehrave ne vendNje vit e gjysme pas miratimit te ligjit per importin e plehrave te pakten 10 fabrika te riciklimit kane depozituar kerkesat per te marre mbetje nga vende te tjera ne territorin shqiptar funksionojne 60 aktivitete t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama